[DBP係黑店!]脫毛討論區#12

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
bikini包v line, full bikini同i o位
我改咗三次都冇問題
脫緊aplus 完全冇sell 由入店到走 次次都15分鐘內
Sis. 我搵你好似單take喎你係咪收唔到
你試吓搵我ah
https://t.me/kelly_234
係,個tg傻傻地 一直都冇收到
我岩先del左tg再重裝先見到你5號同今日個msg,thx絲打
Inxxxxxxxx medical beauty 全身脫$9600 有冇人試過?
我打咗3次已經生得超慢+好幼
你打算永久定點,因為家用脫永久有排你脫
有冇話覺得邊隻牌子果酸有效
我搽極都唔覺得有白到
我成set野執返同Dermes 一樣樣,用NeoStxxxx
不過留意返佢有兩隻concentration
如果你想做到好似D記咁
咁應該唔係用gel plus or lotion plus,因為佢地既果酸濃度都唔太高
而係要好似我上面講過咁樣去做
果酸有20% or 35%
20% 係做面、underarm 呢類比較sensitive 既位置
35%係做手、腳呢類地方
第一次做就唔好full咁耐,因為真係會嗱到紅
隔2-4星期先好做一次,所以我依家都係隔個星期先做
都係唔明既話,可以係買材料個時再問賣家
好詳細!!感謝絲打
Welcome
過來人建議:真心唔好哂錢去join 舖,雖然有用,但真係mark價太貴
面真係唔好亂黎呀絲打
上星期四做完,第二日手腳好多紅點,有d腫同好痕,忍左幾日,琴日睇左皮膚科醫生
想問絲打們做完laser脫毛,除左揸多d cream保濕,仲有咩要注意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞