[DBP係黑店!]脫毛討論區#12

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
想問下有冇人脫面毛 會唔會爆曬啲暗瘡
有無人想要Medilase referral?
3/11 到期,呢日之前上去試做,首日join plan (任何部位既plan)先享受到優惠(千其唔好上網登記,要朋友 referral先有優惠)。

首日join plan 有七五折,
可以分期免息付款,
或者EPS一次過比既話又有折。
Referral 有張卡仔,如果你無join全面既話可以做免費上唇既 treatment,或者比錢時當$2000用左佢。

我自己做既時候, consultant 都好 helpful,佢會觀察下然後 suggest 你做咩部位,你唔需要既地方講話唔洗做喇,佢最多問多一次就唔會再問。一世保養,而且佢laser部機已經有冷凍,唔洗另外再做,只係搽野。
我 underarm join 左個包幾次 body peel 既 plan,唔過萬,係其他部位係大範圍,就每個部位萬七左右(本身過二萬,不過有折),又減左$2000,加過左金額送既其他小部位。上去做,整體感覺都好好,有興趣既巴絲可以搵我。https://t.me/JennyTrumpet
我夏天打間房凍啲只係覺得痛同凍唔覺熱
上次就痛同熱佢仲話較低左度數
你Cutis 幾時上去做?
利申:做過Aplus 不過真心麻麻地 依家心動緊WD定Cutis
Medixxx full leg, arm , underarm
做左3年
都仲未清得曬
好灰

轉d記 做lip 好嗎?
[url]絲打patpat好多毛? 試下r佢比埋你或者每次叫美容師順手打埋得唔得[/url]
想問大家有冇話特別方法脫bikini位?
直接做laser
上網都見過人用蜜蠟 幾common
最普通又唔建議嘅係剃
特別啲好似見過有人cm話抆
想問下做laser唔係都要剃左先架咩?
我唔想用蜜蠟 因為好痛
要剃咗先
不過keep住做一排laser生返出嚟先會冇咁粗同長
剩係剃嘅話一生返出嚟會痕死
laser 如果唔係會痕
諗緊剃咩型 因為星期三就會去做laser
所以點都係要經過剃會好痕的階段
打算星期三去做laser 但係點都要剃 預左痕
捱過咗下年夏天就好爽
記得搽cream保濕
大家係脫曬定會留型?
輕輕一推
想問Join邊間 心思思想做

之前諗過脫晒,不過聽人講柯尿可能會柯到周圍係,所以我會想留番個小三角
+1
會屙到周圍係?
咁留型啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞