(棒球)MLB 2019賽季討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
happy new year
入就應該入硬,係睇會唔會全票
Jeter再勁都勁唔過Ken grif jr./ty cobb/Hank Aaron/Cy Young/Babe Ruth
佢地都冇100% 憑咩Jeter一定要100%

Jeter 生涯WAR仲低過淨係打左8年既Trout

純粹係Mo上年100%左搞到個個覺得要老奉100%

如果Jeter唔係Yankees 根本冇100%都唔會有人覺得唔合理

可能唔岩聽,但呢個真係事實
人緣聖人堂票數同實力冇乜關係
你睇下BB
其實聖人堂係印象票,記者玩撚哂
75% 呢個門檻加上佢個 base 夠大
宜家機制應該已經係算最好

你搵球迷同球員投仲19
Hall of Fame 以往俾人屌得最勁嘅選擇基本上就係球員同老闆選出黎
仲有 BB 個問題明顯唔關印像事
而係 HOF selection criteria 入面條 integrity clause
咪話票數同實力冇乜關係
依家全部人啪藥都冇人會夠BB個時咁癲
BB都仲係未入到
season's greetings, wishing you a season full of Yuletide cheer
Kris Bryant 仲裁輸咗
水手簽咗平野佳壽同陳偉殷
睇黎2020年我水有D野睇下
打年資果單
650pa都唔計

雖然係按章 但有d不近人情
黎緊 CBA negotiation 肯定會拎出黎傾
買 Mookie Betts要買埋 David Price
年薪total成5000萬1年
道奇出手了
Alex verdugo 要走la😭😭😭
Cody bellinger可以守返1疊
前田健太走埋😢
Btw 道奇只係比David Price 1半人工👍🏻👍🏻👍🏻
美普國科正式團聚
Joc Peterson 去埋 Angels
😱外野唔太夠人
mookie cody kike aj 還好啦
師兄知唔知換左邊個返黎🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️
可能Max Muncy 同chris taylor要防多d外野
Infielder Luis Rengifo is headed to the Los Angeles Dodgers in a deal for outfielder Joc Pederson, sources tell ESPN.
送走36轟既巨炮換個普通既ss😱😱😱
已經有Corey Seager 同 Gavin Lux😂😂😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞