(棒球)MLB 2019賽季討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Nationals有冇機會幫Scherzer贏返冠軍
隨時4-0直落出局
Cardinals會畀人sweep
邊有人想像過啊
Nats win ws一定買件mad max jersey
紅雀係咪玩完
你信唔信佢一局隊10分反cup
究竟係nats班先發投手勁定係cards條打線冇態
both
Strasburg投左11x球都咁喪
Cardinals 會唔會學04年red sox咁輸3贏4反cup
04年Red Sox個陣容
Cards 手指尾都掂唔到
老爹
不過聽日Corbin個場先發真係唔多睇好
Chok Chok地咁
咁多位有無喺mlbshop買過野?
我星期六order左件jersey話14號送 但今日睇返status係refunded click入去個status係pending 姐係點?

巴絲們有無遇過呢個情況
我呢幾日買都係咁 用buyandship
休息咗咁Q多日, Game2仲要俾佢上黎投咗兩球warmup, 加埋Cards個offense, 仲要咁既士氣, 我覺得水手聽日就可以好順利咁成為唯一一隊未入過WS既隊伍
佢退咗休之後做明燈真係好正
係,同埋槍傷後最緊要好返,同 A Rod 講下波幾好
我都係咁,睇黎真係佢個地址有問題
想問下refund係咪全數refund 同埋要幾多日
信用卡海外交易可能手續費攞唔返
管理層係有一朗同國王全盛時都入唔到postseason
Sorry only 2 year
想問下你係咪用過個live chat contact 過MLBshop?
個live chat話答唔到 佢叫我打電話去問 無其他方法聯絡
你係咪都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞