(棒球)MLB 2019賽季討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
nats win
屌 我又燈死太空人
過咗Colei之後一切好辦
Juan Soto
唔好搞太空人啦
不過Nats個牛棚都地
Anyway LETS GO NATS
大家好 我連登新人,突燈整個account 討論mlb,
因為身邊冇人一齊討論,見你地討論得咁開心
睇完套動漫先開始了解mlb,一開始求其揀隊中遊嘅黎支持,到宜加差唔多兩個seasons
Ps:希望華盛頓贏World series
Nata bullpen隱憂黎
仲要用左Corbin偷局數

除左Hudson同dodo 其他都係垃圾黎

G4如果兩邊玩Bullpen輪戰Nats會好輸蝕
Astros 最大失算係估唔到 Cole 真係爆咗
對 Nats 投手陣個 strategy 其實好成功
你個名有d難度bor
比我都估唔到三個ace入面最勁嗰個爆咗
至少要生化人條約完咗先啦Angels
個農場仲要得一隻Top prospect

All in水手2021WC
Juan Soto
天使2023年啦我估
但兩個隱憂

鱒同大谷成日傷
上面唔知肯唔肯用錢,天使個投手群真係由先發崩到牛

In Verlander We Trust
附上過往戰績(16號個次因為延賽所以系統全部當贏)
韋大人幫我破燈
係囉班打姐都OK嘅 尤其是Fletcher
Calhoun 今季守右邊都守得唔錯
期待大谷上返投手丘
Trout 真係偶像🤩最鍾意啲從一而終嘅運動員
佢份薪金都好和味
Mlb 9innings19
我又有玩啵
已經18次成功預測了
香港係咪買唔到Washington cap
行左2間 MLB NY+LA都佔左9成
New era 9成半NY
大谷健健康康打一季得唔得
雖然唔係天使死忠 不過都想睇佢打playoff
去開日本玩嘅可以去巨蛋
隔離有 MLB shop
但碼未必齊
Angels pitching砍掉重練啦,無一個掂。

Infield嘅話新人Fletcher, Rengifo都唔錯,

la stella未傷前都ok.
Houston Astro
上次去唔見
反而巨人間舖頭好易搵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞