(置頂)(案件完整推理)報夢文章入面係有人知情人士公開緊部份訊息,警察的確係殺咗人

783 回覆
2254 Like 24 Dislike
講下廢站

1. 香港得一個真係嘅廢站,叫孔嶺,響沙頭角公路,但係廢咗成九十年而且響郊外,無大石柱無碎石,雖然都係北區但同新屋嶺唔算近。

2. 另外可能會諗到沙中線未開嘅站,但全部都係地底站亦應該唔會有以上特徵

3. 有碎石有天橋躉附近嘅,東鐵嫌疑最大,而樓上有巴打提嘅紅磡貨場亦已關閉,根據維基係改建緊做屯馬線車廠。唯一唔match係地下碎石。去維基睇「港鐵貨場」,其他位置亦有嫌疑。我愚見可以向呢方面睇。
加多個4

4. Google咗一下,深圳有個廢站叫「李朗」,但搵唔到太多相關資料,亦唔知佢哋有無多幾個廢站。
Lm
有無諗過係原post主殺咗人跟住作故仔
Push
推!!我地一定一定要幫妹妹搵出真相
Push
仲係到做偵探 肯出黎抗爭未?
[遊行新方式]會師
https://lihkg.com/thread/1646726
推呢個
屌你老母咪撚成日講呢啲垃圾說話啦
報夢個post咁撚吻合,線索嚟㗎
如果我地唔踢爆就算贏咗都永遠唔撚會知真相
真係查到呢次嘅話港共可以馬上收皮
點解唔做?????
屌你老母咩報夢通靈
我發明左時光機睇過黑警冇殺人呀
冷氣軍師亞種 冷氣偵探
出街?不了
樓豬定期報下平安
有石鋪地嘅車站,再冇石頂住橋=旺角東站,旺角東地下=太子站
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞