(置頂)(案件完整推理)報夢文章入面係有人知情人士公開緊部份訊息,警察的確係殺咗人

783 回覆
2254 Like 24 Dislike
睇過外國serial rapist 都知道, 兇手一開始未必係想殺人, 但姦完人女方一定好大心理創傷, 要完全封口就只能下殺手

通常係自己地頭姦殺既犯都會好驚咁處理條屍, 可能溶左佢, 可能斬件, 可能搵個好少人既地方埋左佢, 點做個noise都一定比亂扔落海少

仲有點解咁多受害人如S小姐仲可以走番出黎, 但事主就要消失? 我既意思係如果黑警有共識可以點姦都冇事, 咁就唔會有受害者可以走出黎告popo

我個人懷疑係大陸仔 (公安/普通人) 做, 一個唔識地形, 又恃住popo唔會查, 又有知道浮屍好難查DNA既人
佢話驚俾人話精蟲上腦先唔敢講嘛
其實篇嘢係幾時出?
RIP
Pish
文中提到
除咗少女之外,仲有個白衫男仔,佢喱埋系石柱頂部,而少女亦都最後話我俾人發現左,其實少女男仔係咪逃亡ing?(覺得機會好細)

如果被關係狗屋,咁點解要去到室外先“姦殺”少女?

被殺之後,少女裸體,至於有冇表面傷痕只有“警方”同耶穌知道。
巴打推理可改善
Push
歡迎入黎討論
https://lih.kg/1647060
push
係短頭髮咩?
報夢既野唔可以當真
要既係證據 再推報夢係想點撚樣
將全部嘢翻譯做英文 擺上twitter reddit 日文韓文都可以譯
墮樓=生前比人打到骨折 浮屍=生前比人強姦
https://lih.kg/1589268
原post有個人叫樓主留telegram 私下聯絡,大家搵唔搵到個id起底
Push
我一直都覺九龍灣地鐵站唔應該無視
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞