(置頂)(案件完整推理)報夢文章入面係有人知情人士公開緊部份訊息,警察的確係殺咗人

783 回覆
2254 Like 24 Dislike
但佢琴日都仲有留言話係真係發夢?
結果因為好多人叫佢快d del ac
所以佢先走去叫連仔del
佢係個post仲有好多留言
唔知有冇人back up
Push
咁啱係報道前一日?定係佢收到風
冇錯,警察無論點都已經冇可能挽回
如果佢地目的唔係要挽回呢,而係要拉低我地。
眼見今個星期開始大家戰意已經有所減退,無力感大左,而淺黃都關注少左。
所以一個嚴重炒車真係有可能令唔少淺黃既人都會沉默返,場運動就冇哂號召力慢慢完結。
其實應該要唔排除任何可能性
希望去到最後係有人會出嚟公開指證
咁樣先至係致命打擊
我哋而家做嘅大部份都只係間接證實
我反而覺得樓主係講,黑警有個地方去集中處理屍體,呢D屍體係軍人打死嘅。佢地會安排呢D屍體看似「自殺」。

只要揾到個地方,就可以見到好多被黑警打死既屍體
Push
報夢po入面提到仲有個男仔
不約而同地之前都有另一個預言po講有屍體將會出現。
女嘅已經中咗地區中咗水上....

男嘅...

可能兩都有關連
邊個位 有圖嗎
其實唔奇,報夢同發夢既最大分別係報夢既話好多細節都會好深刻記得,發夢夢醒就好多野都會唔記得晒
果句「佢地搵到我」其實報料人好唔安全
隨時或者已經比人發現 珍惜呢個重要資訊
係喎
紅磡有石
位置有冇google map street view圖?
篤灰始祖江永祥

[正視聽]er sir先係最醒嗰個!
https://lih.kg/1646638
留個名先
而家傳緊張被捕相 confirm左唔係佢未?如果未confirm, 張相嗰個有冇眼罩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞