(置頂)(案件完整推理)報夢文章入面係有人知情人士公開緊部份訊息,警察的確係殺咗人

783 回覆
2254 Like 24 Dislike
仲有一點係頭先記者會江蛇比人問到呢單果陣佢答得特別小心同慢,最後比人追問仲發火
1:死者私人物件,死前放回學校。 (假設有人假冒死者衣着及外型,故意比cctv影到,誤導死者死亡時間。有可能係再早時間死亡)

2:死者消失的衣服。 (假設1:死前脱去衣服,應該還留在海邊,又可能掉左落海。 假設2: 在海中海浪打掉衣服。假設3: 衣服沾有殺人犯的生物特徵,早就比殺人犯處理。)
佢真係有講過
會唔會唔係警察 而係相關人士
佢一開波話燒緊野食
會唔會可能做火化既人
衝左入黎 會唔會果陣未死?逃出左本身既地方?
之後比人(樓主分唔清警定軍方)發現左 就拉番佢
再進行處決?
之後樓主未知佢死生 只係同佢有一面之緣
所以上黎問人識唔識呢個人?

利申:純粹拋磚引玉 都係估
真係有講 佢之後先補充 個po已del
原po 話一開始唔講係驚人當佢痴漢
仲有如果係自殺嘅話邊有可能全裸自殺呀,鬼妹咩
仲有浮屍左一兩日嘅話啲衫根本就冇可能爛晒
仲有死者係識游水
食屎狗警犬咁撚樣都話無可疑
陳彥霖兩名女性朋友向記者指,他們於9月19日港鐵美孚站最後一次見到彥霖。朋友憶述,當日彥霖身穿背心、精神狀況不太好,稱「前一晚冇瞓覺,很攰」,不過她性格開朗,仍能感受到她很開心,看不出有異樣,「佢仲約我第二日一齊返學」,又邀請朋友當晚到元朗住所BBQ,惟朋友們認為決定太倉促、元朗又比較遠,故未有應邀出席。

BBQ都中
原po樓主會唔會想暗示佢被狗除晒衫露胸再性暴力
推 太多疑點啦

真係有講過
原post 我冇睇到.....原來我淨係睇過刪減版
對唔住......你伯母好靚女好健康
有冇辦法整到完整版?定係內容差唔多?

重有一個大疑點係佢老母在發現浮屍時曾否認係佢個女
...........

屌你老母反應洗唔撚洗咁大
唔識鳩識Fc?你老母臭系
好恐怖
RIP
首先我係今日晏晝先見到呢個文章,我都以為我見到嘅係完整版
我事前並唔知道佢之後原來有補充.....
頭先我見到佢以為係假膠,有任何無返我喺呢度道歉先
Sorry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞