(置頂)(案件完整推理)報夢文章入面係有人知情人士公開緊部份訊息,警察的確係殺咗人

783 回覆
2254 Like 24 Dislike
我都有咁樣諗過,但係時至今日,反盤嘅機會基本係冇可能
如果係啲狗嘅陷阱亦都只會係對於呢啲事情更加警惕而唔係鬆懈
原因好簡單
就係警察嘅道德標準遠比我哋低,成個社會都唔會相信佢
佢哋之前已經做錯左10萬次,今次啱翻次都冇用
睇佢呢句,有冇可能係原樓主都有性侵過死者,之後過唔到自己良心但又驚要坐監所以匿名爆料...

又或者佢同事逼佢除晒啲衫俾成班男狗睇
「佢地發現咗我啦」
可能係暗示屍體當時已被發現?
之後22號先公開?
廢棄車站 = 紅磡貨場?
石柱頂部 = QE?
另一個男 = Poly Z座?
保護前線 刻不容緩

香港人,我哋眾籌咗好多次,賣廣告、出書、拍電影……
但係最重要嘅,係買裝備保護前線!!!!
而唔係等佢哋受傷咗之後先去支援佢地!!!

請大家快啲支持YHF!過咗一日,先得十幾人支持,好傷心
係,我無Fact check,但係我情願相信,呢個世界有人願意冒被捕風險,都要做眾籌
希望大家衡量過後,可以支持做實事嘅團隊。
運動未完,輸贏都好,保護手足應該係和理非最需要關心嘅事。

https://lihkg.com/thread/1643523/page/1
https://gogetfunding.com/payments/?oid=1662043&err=1
呢個要推,完全講中哂
...
我同你一樣諗法
我由琴晚蘋果爆左出黎後一直有跟到post
亦睇過報夢post 1 2集 我敢肯定原po唔係白警爆料 原po亦講過自己係白警就生仔無屎忽果d說話 點解個夢會咁似我解釋唔到 咁好彩撞中定真係果d野分別唔到
發夢減肥?
有冇人知佢電話號碼?問電訊網絡供應商攞返佢個電話最後update 既位置響邊度,如果有開位置更新,一定有最後出現嘅位置,或者佢曾經到過既位置,例如警署。
唔知,亦都有可能
只係我唔敢作太多推測
當中係有啲訊息佢想大家都知道同間接證實事實
Pushhhhhhh
lm
會唔會係佢知道自己好大機會死
所以求啲人比佢去放底啲野係讀書果到
裏面應該有啲信息係比屋企人
跟住佢赤腳去海邊
因為佢知道有班人要女女女佢
就算着鞋最後都要除哂
所以就唔着鞋
跟住班人女女女完佢就殺埋佢掉落海
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞