[十月新番]高達創戰潛行者Re:RISE 無人講?

1001 回覆
26 Like 81 Dislike
講左會出架喇,不過係展覽個陣有張細咭紙有幅圖咁囉

有無機會只係變MA
打開頭蓋,變成破滅高達
其實會唔會只係想講圓形個粒唔係眼,上面個兩條橫線先係,因為Turn A裡面地球人叫呢隻做稻草人,如果當個兩條線係眼又真係有啲似
佢個難易度計,我覺得風見部機根本防都破唔到
冇技術破弱點,又冇火力
睇佢配備似近戰 點知單打d卒都唔夠打
d劍拎黎做樣

睇返貓耳隻sd 係sd exia 唔知會唔會有trans-am 搵集出黎救世界
對手同腳應該會係人形到沿用,
頭+胸甲+裙甲會係蟹蓋入面爆個類似逃生機咁既野
再同返主體合體, 本身2支主炮會變膊頭+雙手延長
蟹蓋連其餘黑色部分=盾+背包+噴射器etc
感覺上似係咁
耐唔耐出現的白髮女仔
唔係exia係正義女神
風見果種唔好睇同上季4眼仔有得fight
呢套垃圾有績集但第一套冇,我屌你老母
係咩
無留意開bb戰士 唔知有出正義女神
GBF? 咪出左GBF try
不過都係嶺司佢地好睇d
我意思係點解寧願出rise都唔出多套新嘅第一部續集講佢地,我想睇個兩個男主呀而家個套淨係識溝個ai女主真係變撚哂質,我要睇基情呀
兩個男主係指嶺司、伊織誠(GUNDAM Build Fighter - GUNDAM Build Fighters TRY)

ai女主指電子生命體莎拉(GUNDAM Build Divers-GUNDAM Build Divers Re-rise)

呢度已經涉及左4套野
呢個系列由第2季開始我已經係剩睇女
2學姐家姐
3對魔忍
今季無口女
GBF :艾拉 ,媽媽
GBF try: 家姐

GBD:菖蒲
GBD rerise: May姐

個feel有少少似三明
呢部原型唔係turn A嗰部卒機咩?
2000次男?
e套不嬲玩魔改,唔洗諗咁多
第三集之後個獸耳把聲已經好肯定係正太了,咁集女係黑長直同青梅竹馬,感覺係黑長直,青梅竹馬三角關係,ED比人感覺青梅竹馬輸面比較大,黃毛定位係似主角初戀同心理陰影

獸耳起第三集戰鬥個幕好明顯女聲優把聲處理得好刻意扮男仔嘅感覺,籮莉機會好低了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞