[十月新番]高達創戰潛行者Re:RISE 無人講?

1001 回覆
26 Like 81 Dislike
所以我成日話GBD先係真寫實系,事關平時笨大啲糞GAME都係咁上下情況
制作組根本就係串撚梗笨大嘅意義不明Game
好多外判
糞營運, 超短時間結束營運
中止開發/半成品嘔出嚟就算, 冇再更新

好玩果啲冇再做
明明以前psp到ps3時代game 高汁到
自從笨大開咗手遊line就痴撚咗線
Digimon linkz玩左三年到執之前一日都仲成堆掛狗
正義騎士會唔會太廢
搞笑角色係會廢啲,不過之後換機應該勁返
而家係justice定ij
俾部流星佢用咪勁
不過前提係佢係咪識用
就算部機幾勁都好 用嗰個廢嘅都係廢
暫時真係BF/BD加埋最廢嘅角色
仲要集集都要有佢出來搞笑先難頂
幾時先可以大大力咁屌柒佢廢,叫佢唔好俾咁多藉口自己
佢唔係廢, 係智障, 次次都會以為自己可以1個殺晒對面全部, 結果係佢唔出場經已幫左忙, 又唔想對策凡事淨睇表面1味死衝, 大牌巴閉以為自己leader疊馬英雄主義
diver果時我已經話制作組暗串緊好多遊戲公司

但大愛 桐人鴨話我ol79

同埋jk係ij改出黎,模型部份件個框已經講到明
風見真人一定係毒撚
柒到咁上下就出一集回憶殺,就比一集佢去到盡

廢柴+回憶buff+越級挑戰+熱血+打到部機散晒,老土橋最易受

之後部機應該會賣到斷市
笨大:計劃通
之後改個背包等佢同ij一樣可以踩板就又可以出隻新
虎狼夠一開始勁到尾,咪又係賣唔曬,搞到原型出唔到
上一季根本就由一開始個主角去到部機再加個故仔都唔吸引

除左冠軍真係無樣野吸引

話知你部虎狼點撚樣勁都無用啦
完全俾主角害死
睇下咩機出到MG咪知邊部受歡迎囉
GBF: SBS,Amazing Zaku,戰迷,Build Gundam MK II, Wing, Amazing Exia, Dark Matter
Try: 冇
Divers: Age 2 magnum

不過我覺得core gundam都未必會出MG
等burning 出mg 同rg 等到我頸都長埋
Amazing exia
下集唔使睇
Try有Amazing Red Warrior,不過最想佢用MG ZZ 2.0個模出tryon3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞