[十月新番]高達創戰潛行者Re:RISE 無人講?

1001 回覆
26 Like 81 Dislike
隔離五月覆桌無望
呢邊兩個電子老婆一個係水瀨祈一個叫May
是但一個贏我當賺佐
就咁睇目前劇情走向係繼續打副本而唔係好似前3套咁同玩家對戰為主,想知Bandai點樣sell作為名人擔當嘅captain zeon部高達,冇理由得嗰一兩集出現
上到宇宙腳唔掂地may架mobile doll高機動性個優秀會冇咗
BTW 嗰隻叫捷度嘅狗插到成身flag
may姐部機係咪要等到rg或mg先有?
機娘may(hg)要下年1月先出
但隻Wodom Pod唔知想點, 完全冇左影, 有消息監修緊
即係1機2件咁出似乎冇乜可能
如果2月隻未公佈就係佢,即係冇新野出住,可能動畫就真係e季完
再等隔季之類先再繼續播
佢一野爆咁多料唔似收尾
雖然我係好撚憎大陸仔但老老實實如果真係打起上黎大陸仔應該嬴硬
大陸仔第一次入GAME已經可以同GBN TOP RANKING既人隻秋 (食人魔
後期仲可以同冠軍打
大陸仔如果用招濕鳩刀必殺技分分鐘一下秒左悠人成隊都得
悠人最多咪叫老手 咩都識 唔廢但一定唔係最勁 平平庸庸果隻
重演Seed d
成集都透露緊真係異世界
模型都出撚埋啦
洗sell 咩
今季真係唔錯 本身無咩期望 但係宜家個個禮拜睇吓睇吓又一集 變左集集追 上季睇左兩集就棄左 今季係誠哥嗰季之後睇得最投入嗰季
bandai唔會兩套同時收尾咁蠢

創傑傳又12話貨仔,呢套又12話貨仔

有成年真空左

除非佢出年出機動戰士既新季番,唔係剩出堆電影造唔到條數
悠人上季可以收大陸仔皮但最後無開槍
似係會死[異世界]人
最衰主角機真係唔夠特色
你話唔夠特色又唔係 換裝system幾好
但下下都係為sell玩具一集一套咁
冇咩印象就真
唔好呀
架飛機除左換裝,真係無咩用
印象咪矮仔高達踩滑板
勇者式合體
主角同部機無乜聯想
SBS設計配合返誠哥王道派主角機性格
Build Burning 同Kamiki Burning 係格機襯托返世界仔
00 sky 切合返on96作為初學者將所有強力武裝擺埋一齊嘅柒味
Core gundam嘅特色同三明冷漠嘅形象唔太似
可能係電子老母未死之前既三明呢
佢咁撚謹慎,整部萬用機好合理姐

完勝部柒機OO sky 啦
這個悠人明明超強卻過份謹慎
ready perfectly!
話時話,今集有講悠人係前avalon成員咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞