[十月新番]高達創戰潛行者Re:RISE 無人講?

1001 回覆
26 Like 81 Dislike
但係喺出模型嘅角度,呢隻有得兼用返Turn A Ver. ,似乎唔會玩到咁大
size 唔一樣
獸耳未到佢阿哥出場未知男定女

如果係build fight世界根本唔愁無隊友,佢模型技術咁好,可惜係diver模型技術再勁都無用

風見真係模型技術差,控制技術又係

開頭以為支騎士槍有咩特別,點知只係一碌普通騎士槍

呢樣都算,掛腰把長劍又唔用,唔通係裝飾品
後者。又或者係GBN產生出黎嘅bug

只不過兩個世界咁啱有連繋
好似嶺司咁由阿利安去誠個世界都仲算make sense

人經GBN世界數碼化成一個虛擬人物 再係一個異世界實體化返 好似有d牽強

但係預告個監視者又唔知會點 可能係都未定既
第一季仲有劇情 除佐女仲有其他野睇
第二季已經
大陸仔千其唔好出黎呀
話佢地成隊去參加唔知咩event 果陣撞車死哂就最好
結果呢套野都係異世界番
Btw 成隊人得男主角好打啲
兩集都係靠佢carry
bft算係咁,真正得翻女其他咩都無係bd
男主同may姐carry成隊 中意男主呢種唔9up而有實力嘅角色 一打四個下轉手同飛劍諗起GBF同00
我又唔係咁討厭大陸仔。俾佢出都得但客串一,兩集好了
may姐似隱藏實力中
想知第一套gbf 個紅毛白毛有冇出現過
未係gbf 同gbft 出返場

上集真係好撚唔掂,部ood 已經唔突出,之後果部比天高直頭柒

個主角仲一到屌鳩人用外掛貼紙,自己原來一直開緊外掛
今集有基拉名台詞
其實00D個機設唔錯,不過第一集竟然夠膽死畫佢五體投地咁迴旋再執返把刀,柒到冇人有
清水錶西 = 改頭改膊頭成部唔同晒,又不失原型機味道

burning = 魔改 不過第一集爆大魔果下真係形到射左

ood = 改左好似無改咁,就眼睇已經改左色咁大把

core = 魔改極意
*以為
Core gundam直頭係直接開模
而家3集 比較唔滿意真係風見
睇個樣似係柒足全季,之後搵一集比佢威到盡果隻角色黎
都似
以佢呢種性格 又串又冇料扮四條
都係型一集柒一季果d
笨大直係唔撚識諗
直接好似Zio咁上其他高達甲一定賺死
反正套野都係賣模
依加原創個幾套甲完全唔好睇
直接出哂歷代主角機裝甲
一集一件甲都夠你出50集
隊友技術力
BF 成班魔改王
BFT 得學姐係魔改王
BFD ayame 直頭係開新模
BFDR 得獸耳係開新模
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞