[十月新番]高達創戰潛行者Re:RISE 無人講?

1001 回覆
26 Like 81 Dislike
今季係前作兩年後,男主果時應該已經玩緊
仲遇到另一位bug妹
不過人地果位就轉生到現實世界
佢果位就化灰, 所以咁討厭前主角?

今季幾好睇, 估唔到主角機個廣告幾型......

金毛妹user會唔會其實係青梅竹馬

同埋今次係玩story任務咪無哂Build Divers同Build Divers互打.....不過睇男主應該有好多套裝甲 夠出模型
拉番前作黎講
套野係sell online對戰,但現實唔知係對應緊佢bandai邊隻game
上套對戰,今套story mode
但男主今集都咁明顯好似怕左對戰咁
最近有build fighter既手機game 不過應該無關係

男主應該係唔打無把握既仗 分析勁耐先出手
或者story任務可以唔係佔哂咁多集 後尾都可能有比賽/battle任務
還我誠哥

e邊都貼下
咁快有阿姨figure..
btw部core矮仔mode好怪雞..

咩「創造主係幾萬年前既事..」
裡世界個時間似乎又同現實世界同步?
話咩裡世界「下次襲擊係後晚..」
然後現實世界到主角彩排左成日隔日先出發,
咁幾萬年係點黎...
獸耳 蘿/正太 阿哥應該係上季 獸耳
3個配角都唔討好
唔係細路做主角就岩睇
上一套睇左幾集就算
暫時觀感唔錯。
不過好似得男主同個女人打得。另外兩個真豬隊友
一開波就青梅+ai?+隊友女主?,究竟男主cp係邊個定又開後宮
實有集比佢型既
可能同OP個美國隊長格劍
Seedd,小陸最後場大戰令男主冇左ai女

想睇男主打柒小陸
唔好呀
一陣俾小陸搶返主角黎做
咁可以棄都得
Btw 條友builder能力重癲過呀誠哥
成部core gundam 全新件黎
好人好姐點撚解要用大陸仔果隊既名 屌你老母

Btw 今次個主角起碼唔會好似大陸仔感撚黑人憎
話明係老手開掛都合理啲

不過澪司都係新手又唔見佢咁黑人憎證明係劇本問題
黑毛
bug妹
倒貼妻
買也
幾萬年前係任務嘅劇情設定
照你咁講
誠哥都係細路又唔見佢好似呀陸咁撚弱智
劇本問題姐
我一路都覺得阿陸個反應一路都係網遊玩家的正常表現
不過可能寫得over左所以今集男主就行穩重型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞