[十月新番]高達創戰潛行者Re:RISE 無人講?

1001 回覆
26 Like 81 Dislike
風見果然只係一件迷自護隊長既垃圾...
但好似k島咁講,呢類人響網遊度亦好正常
反而應該係佢唔知自己係咩定位,一路只係想自己贏多d野而忽視隊友
當然男主亦都係一路想自己單打就算的人黎,咩都唔同其他人講
呢兩個人都需要成長
其實姐係自私撚 又要威但又要無咁嘅實力 又要眼紅啲有實力過佢嘅人
亞濕男部正義比佢影衰晒
佢又唔算係睇唔起勁過佢的人
反而係自己一路都無表現
所以是極度自卑下的聲大大
大張你真係好野到,打到part show 張硬照就算
其實描寫得還可以
無風見行動成組一早散左
除左廢之外都無話中傷/妒忌人
好過狐弟無厘頭覺醒
佢地冇諗住真係組team既話
跟住都只係等風見自己成長學下判斷
一直keep住執生
老土d之後打boss就話一齊合作之類
觀眾角度就唔覺,不過如果係用主角視點睇其實個悟靜真係好撚串

贏撚完仲係到指指點點
佢以為真係team
肯講意見已經好好,證明佢仲理風見,想佢改善
唔想理既話88就走
真,睇下個唐僧同悟空串到
又唔覺佢地串, 串都係風見串先, 吹大左
仲要任務失敗係列車由頭尾到中間失守,
死守既努力係唔會毛啦啦俾人講2句就否定到,
3明同may係唔care, 然而2打3係弱勢,
2個人根本顧唔到列車咁長既目標,
仲要成隊應該都係得風見個智障陣亡,
俾佢知3明個plan咁又點, 3明今集有同佢講唔好擅離職守,
但風見就好似玩緊衝警盃咁, 幻想自己達陣=贏
係,風見真係好煩膠,同前兩集個細路一樣
因為風見,正義騎士模型應該唔會受歡迎
前兩集次任務都有講埋計劃俾佢聽

但佢都係要派膠亂黎,咁不如宗性唔講
hgce 正義,ij唔駛出了
同鐵血派膠黑鬼一樣

有集如果寫風見退出,第個接手佢隻jk

應該無人反對
根本係佢自己柒 已經唔係第1次鳩衝
佢自己吹水吹到咁 輸左佢比人串 怪得邊個?
主角三明base, 青梅阿特拉base

風見其實係黑人base
3明湊仔記
首先教帕仔機械傳心術
然後教啊隊長團隊合作
最後調教may姐性冷感
其實悠人有點社交障礙雖然好勁
慢慢解心結同尋妻
對個二次元天降,冇乜興趣

可能因為把聲係水瀨祈
睇來富野落左order要推g伏,breaker手機驚又係用伏做底
佢會唔會係蘿莉控,搞青梅一大就唔想理佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞