各大電器公司信用卡優惠買IPHONE11/11 PRO/11 PRO MAX情況 (3)

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
點解cmk仲會覺得有得炒
我15號申請 16號收到sms
但打去22333000 用輸入身份證check 話無我資料
就係成日想慳多一百幾十
咁就要我好似求人咁成日問有貨未
次次d sales都hea話無話要訂

買部幾次蚊既機我豪多一百幾十唔鬼受你氣
買野好似求你咁,store d店員禮貌幾多,咁先係做生意!

快d去出機
我全新客,連户口都無
得恆生
渣HSBC card就去apple買
原價都無貨,有鬼用
我買iphone一定去apple,無論環境,職員完全俾到人享受消費
你岩,又唔係比唔起
又可以用佢wifi, 坐係長凳度慢慢試機,仲有音樂聽,咁樣先係開心消費,真係諗唔到邊一間電器鋪有佢咁既service
求指點 岩收到hsbc vs 追左陣post
想問下wilson 係咪姐係連11都冇貨 定正係冇綠紫個d色
如果我唔個到買係咪vs apple store 買都得(有幾多回贈)定再申請red 買好d
唔該
Apple pay個5%要用電話俾?
但我本身係用緊android,點樣可以apple pay
其實成個流程係咪咁

1. 先係網上登記/reward +app登記左用流動付款個5%先

2.再去apple store揀買你自己想要既iphone

3.即埸俾錢個陣就用apply pay / google pay / samsung pay (唔好碌實體卡)

4.完

有無理解錯?
如果你有Red
可以用Apple Pay 係 Apple Store app買
食埋online4%
就有red
但你講個4%,係咪只可以用apple pay?
同我一樣
咁你打上去用輸入身份證同年份check 唔 check到有資料
正左批核中
等9點打去,叫佢加急先
要同時攞哂4%+5% 就一定要用 apple store app 用apple pay 比
豐澤好似有apply pay
上apple網買好似比唔到apple pay,只能網上交易,要ios手機裝app比apple pay,我都係搵人幫手加卡落佢機,佢買,落我名同email自己去拎,之後remove返張卡

有錯請指正
有,仲可以配合商場優惠換返一百幾十現金卷
網頁版可以apple pay啊
豐澤終於有貨
網上買有無apple pay?
Red卡係咪永久免年費?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞