各大電器公司信用卡優惠買IPHONE11/11 PRO/11 PRO MAX情況 (3)

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
理論上係 實際要返單先知 因為9%唔係即時入單
想問下大型連鎖店買艾瘋,部機壞左可唔可拎反去apple store 做維修
用銀聯雙幣 total 有8%, 會食得仲多嗎?
就算你買果刻壞都係要返APPLE STORE
明白,唔該曬🙏
red card 本身online shopping 做緊4% 加埋apple pay 多1%
舊客迎新簽$6000回贈$300 (1月入帳)
apple pay 5% promo 首$10000回贈$500 (1月入帳)
online基本4% (返單即入)
即係apple store app買夠$10000野就回$1200 =12%
正解 仲可以分埋期
無限期
打去匯豐問多左次,4%網上簽帳同$300迎新,同一筆簽帳唔可以同時享有,過左$6000會有迎新300先,之後簽帳先會再計4%回贈,apple pay 佢答唔到我,簽帳分期唔影響攞回贈
無HSBC分期邊度抵
有冇人知衛訊幾時返貨iphone 11 紫色日日打去問都冇料到
佢話計較高者為盡,你4%網上回贈多過迎新$300,就會回4%個額俾你,咁迎新就要再簽先會俾,佢係咁講
Lm
全世界好似得APPLE STORE有
4%係返單即刻入賬,點會$6000迎新打後先有4%?

問過兩次CS+睇過哂T&C
兩個都話所有推廣(所有乜乜迎新+Apple Pay+Red 網上自身4%)可以同時擁有,唔會有抵觸
你不如試下問多次,佢都係答你唔得就叫佢讀一次T&C比你聽,邊度有寫唔得
Thanks Bro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞