各大電器公司信用卡優惠買IPHONE11/11 PRO/11 PRO MAX情況 (3)

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
我問過3個CS,全部都講迎新/apple pay/網上都會一齊食,只係迎新同apple pay會係之後先俾
唉唔等THE CLUB啦,用左RED CARD去APPLE STORE買算,一陣拎得
剛剛打多次,呢個仲唔熟,好似答唔到我野咁,照買算,到時有就有,冇就算
記住apple pay 5%要係個apps度登記
上次衛訊trade in我係收cash
不過收$1000紙就麻煩咗d
其實你喺佢間店消費就應該會收
用hsbc vs 都抵玩?
如果你係買11既,WILSON都係回180?
CLUBLIKE機價已經減300,第一次買仲平50,贏左啦

(不過你有HSBC既話可以用APP買,食APPLE PAY 回5%,即時拎貨啦)
HSBC Red card 可以同時食晒迎新+ 本身網上4% + apple pay 5%,不過分期就會冇左apple pay個5%
記住係is apple store買用apple pay先有5%,要登記

紅卡係寄公司?
屋企,你係咪click錯野
ios
填完屋企地址就跳到去就業資料呢一頁
有,仲申請埋hsbc網上個隻promotion
搭單問下
我之前喺衛迅用白金卡買咗iphone 11 pro
登記咗衛訊$550回贈同埋apple pay 5% 回贈
有無話可以食哂2個優惠定係只可以食其中1個?
想問Wilson 邊到有11 green 128gb thanks
張red 卡幾時有呀屌
臭閪cmk變返原價未
我台灣國慶申請,仲未有回音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞