各大電器公司信用卡優惠買IPHONE11/11 PRO/11 PRO MAX情況 (3)

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
睇apple張單寫係唔係online

揀左邊俾錢4%
揀右邊俾錢5%
揀右邊食唔到4%?
其實點解啲人見到reward cash回贈咁興奮

hsbc 一向搞promo既reward cash回贈係要過兩三個月先慢慢回俾你

你買完iphone一個月後,你一樣係要用iphone原價找埋條數,之再等到2020年1月(以red card消費為例) 先會入返啲reward cash俾你

變相到時你啲reward cash其實只可以用黎抵消其他消費或者用黎換哩數
簡單啲講其實你部iphone係根本無平到

獎賞錢回贈同即時現金回贈係兩樣野黎
errrrr....
獎賞錢咪即係......cash囉
payme 要用獎賞錢找數 1:1
信用卡回贈一向都要一個月後架喇
11 128gb 綠色衛信有未啊
HSBC RC 有時仲好過回, 因為成日有D 1RC = $2 的找數活動
問左將軍澳wilson未有
係旺角買到
後門價
好撚on9就來兩個月
收到另一客服咁答
4%同5%可以一齊使用
5%apple pay要簽夠1萬
獎賞錢會係簽賬後2個月內回贈
更新:新客用red card最多回2500
900迎新+100reward++600分期免手續費+400
網上簽賬+500apple pay簽賬
 pay過6000就有得回嘛?
我專登問佢,佢話要一萬就先可食晒500回贈
總之就6000之後5%,同埋分期手續係回手續,唔係俾600蚊你
岩,最多免600手續費
其實唔難,簽部大綠256/細綠256+個殼都過一萬啦
姐係過6000就有5%? 唔係既話細綠256唔夠1萬
6000 咪回300 ONLY ( APPLE PAY 計)
知唔知如果用匯豐VS/白金卡去衛訊用apple pay買>$10,000, 有無得同時回衛訊$550同Apple Pay $200?
apple pay優惠唔包衛信
食晒5%回500簽一萬,夠6000x5%=回300
總之推廣期內簽夠就回(唔一定一日內簽晒)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞