各大電器公司信用卡優惠買IPHONE11/11 PRO/11 PRO MAX情況 (3)

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
我申請red hsbc要我補交一堆資訊俾佢
又3個月bank statement 同3個月糧 屌煩撚到high high
5% apple pay 同網上 4%有得疊住用咩?
你幾時申請?我apply 左10幾日都未有回音
屌 , 你SEND 俾我再 6 個賞先知 , 冇一個係網上
10月頭申請

又要我交糧單又要我交bank statement 我有少少唔係好想理佢
hsbc 出糧 仲使唔使糧單
我早兩日 網上申請過 唔使
屯門市中心衛訊有貨
想問下
舊iphone可唔可以trade做cash?
可唔可以trade到買iPad or 其他非iphone
所有款都返齊?
我還是太年輕了
幾日冇行商場,以為電器舖得番cmk炒popo,原來百記都未炒完
小弟岩岩先申請張卡
想問如果我買9899果部250gb
之後再食餐晚飯apple pay洗夠1萬,咁算唔算有5%?定一定要一筆過?

同埋好似有啲亂,因為小弟第一次用匯豐信用卡
我想問我收到張卡,之後係士多app用apple pay部機既錢,係咪之後就ok 架la?之後就等佢啲獎賞錢自動入返落張卡度?因為頭先爬文見有啲巴打話要promotion 要申請有啲爸打話唔使

好人一生平安
見佢好似岩岩返左貨,我買左大popo256
1. 不用$10,000! 5% Apple Pay 要在promotion over $6000但$10,000就食盡左5% 推廣個cap.
所以$9899 係有呢個5%推廣 =RC 495。呢個就要下年年頭先會收到,Promotion 係要上網登記!
In App Apple Pay記住係咁

決一不可

2.如是HSBC red online 個4%就會返單個時有,可以即刻用黎扣卡數。
就咁睇5% Apple Pay 無話過”In App Apple Pay”同網上唔得
到時候無佢要解釋點解唔得囉
-$100係要無用過Reward+個App先有,要先用部分RC找數($1都得),就算有,個$100好似都只係可以用黎找卡數Only

其他回贈睇以上我回覆吧
THE CLUB無左既...
岩岩批左張WEWA卡
有冇人夾???
有11 128gb 綠色未?
想問下red card個迎新同4%網上購物係咪自動有唔駛登記
係咪得5% apple pay要登記
thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞