各大電器公司信用卡優惠買IPHONE11/11 PRO/11 PRO MAX情況 (3)

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
其他色都係$10499?定popo only?
你見到既情況,我又唔肯定係咩事
因為買開既都知,除Apple walk-in 買之外,全部都係買之前會講到明,開左有咩事都係拎番Apple
雖然我都有見過有ching 話,有試過係電訊商買,一開機身有問題,咁就無activate 部機,直接開過部俾佢
但亦有大部分既例子係,開出黎就算有花都要你硬食
所以真係好睇彩數
更正:

想問下Apple Store網上揀即日拎機時,話要上網即時用信用卡付款,食唔食到東亞i-Titanium卡簽賬優惠?定佢係for hold數去到apple store先正式碌多次?

HK$194 i-Dollar
(i-Titanium卡3%網上回贈)
HK$200
(東亞日4.4%回贈)
想問下衛訊有冇得做免息分期?如果用hsbc卡分左期會唔會冇左回贈?
咁我又未試過,不過我岩岩上Apple 睇過

標準換貨政策
根據本條款,所有於香港 Apple Store 購買的產品均不可退貨或更換。僅當貨品屬問題產品,方為例外情況而可予以更換。如你認為你收到的產品為問題產品,請致電(852)800-908-988 聯絡 Apple Store 客戶服務。Apple 將保留權利決定該產品確屬問題產品,則該產品可並予以更換。Apple 亦保留測試你的問題產品的權利。
如需寄回可更換產品,只需根據 Apple Store 客户服务的指示,在收到產品後的十四日內將你的產品(非大量購買)寄回,同時附上原始發票 (或禮品小票) 及原始包裝。

佢咁寫得,可能有得換,不過我未試過,問下天才穩陣啲
依家用wewa卡去cmk買256大popo防暴係減1400?
仲有無其他回贈?
豐澤呢兩日都有返貨
間間電器舖都pk黎

cmk 百記 蘇寧鬥炒,邊個先原價邊個輸

豐澤:我原價但唔返貨,吹咩
有咩
問極好多間都係話得20號半日有過
就係用左呢個方法
唔係RED有冇Mobile pay promote
衛訊係咪冇可能walk in 買到 大綠256gb?
有無人知豐澤百老匯幾時會返popo max 256?
原價-400放pro max 256 popo green SMT台機(星期六可一齊拎)
有意tg: https://t.me/rickyeung
Apm衛訊今日大popo 256番貨
但佢條款話唔包衛訊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞