[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(5) 只有殺死敵人,才能不死

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
想問下勇呢個職既職責係要做咩
啱啱開始玩 見好多隊友都係企係個圈圈出面射塔 我拎隻趙雲一入圈就比塔射
平時應該跟坦上?定cover法師?
希望各位可以指點一下
卡係A1廿幾場,有冇巴打carry
伯母 我地又開左小號打

痴線佬

開左 肥桃俱樂部

新公會來?

伯母幾時開小號陪我地
啱啱開始玩 見好多隊友都係企係個圈圈出面射塔 我拎隻趙雲一入圈就比塔射
希望各位可以指點一下

勇放入雪櫃
伯母 我地又開左小號打

痴線佬

開左 肥桃俱樂部

新公會來?

伯母幾時開小號陪我地

可唔可以add埋我 ,玩開坦
有冇5v5玩
希望各位可以指點一下

勇只要成場係坦後輸出,應該都好多頭
有冇5v5玩

有冇人玩5v5
有無人玩?
啱啱單排上返S
自己一個玩到好無癮

買咗隻甲蟲想練 係街場成日比人串
希望各位可以指點一下

我諗你係指佢招2技
你隊友應該想利用招2技阻止對面守塔
而sup應該企河道草叢開視野防對面JG
但係真係唔建議咁玩勇 人地正面成功突進到既真係無得走 前期都係龜啲好

利申:唔識玩adc
自己一個玩到好無癮

Ng
ID:掙扎魔王胡力威
利申:新手
有無人玩?
啱啱單排上返S

湯瑪士梅拿
希望各位可以指點一下

勇...除非好識走位 如果唔係 放入雪櫃啦

無錯佢輸出好高

但係一會戰就會比人蒸發

跟本好難輸出 無位移
有無人玩?
啱啱單排上返S

湯瑪士梅拿

邀咗你了
五點歡樂場

排位不限

娛樂第一

差三個
自己一個玩到好無癮

甲蟲練熟連技 出坦裝都打到後排喊

接技 大技起手蹲草
確定有落單敵人之後
大技 普攻一技普攻二技普攻一技普攻
呢到三秒內打晒就差唔多

又或者對面係蝴蝶之類有控場既話

我會大技之後馬上接二技 去避佢招二技
情願打少下普攻都唔好俾佢控到你
甲蟲雖然大技cd短 不過都講時機入機
儘量要清楚對面仲有無技控你 再決定點打
自己一個玩到好無癮

接技 大技起手蹲草
確定有落單敵人之後
呢到三秒內打晒就差唔多

請教下出裝 你玩坦完全攻?
自己一個玩到好無癮

接技 大技起手蹲草
確定有落單敵人之後
呢到三秒內打晒就差唔多

唔會玩全攻
一技cd得幾秒
你有打到第二下又減幾秒
一次一技打對面10%血
可以不斷出

本身技能傷害已經夠高 出坦可以確保生存
等你殺完一隻後 大技cd好 又追另一隻殺

二階斧 淫鞋 鋼槍 德魯 冰袍 血怒/冬日
冰袍唔鐘意可以換聖騎
滿裝先升滿打野斧
自己一個玩到好無癮

接技 大技起手蹲草
確定有落單敵人之後
呢到三秒內打晒就差唔多

唔會玩全攻
一技cd得幾秒
你有打到第二下又減幾秒
一次一技打對面10%血
可以不斷出

本身技能傷害已經夠高 出坦可以確保生存
等你殺完一隻後 大技cd好 又追另一隻殺

二階斧 淫鞋 鋼槍 德魯 冰袍 血怒/冬日
冰袍唔鐘意可以換聖騎
滿裝先升滿打野斧

即係愛里出裝差唔多
有無人玩?
啱啱單排上返S

湯瑪士梅拿

感謝carry
有無人玩?
啱啱單排上返S

湯瑪士梅拿

感謝carry

啱啱Dl左黎玩 追返Post好似勇好難用(已買
有無邊隻啱新手用?
不過勇真係好型 又高傷
啱啱Dl左黎玩 追返Post好似勇好難用(已買
有無邊隻啱新手用?

睇你玩邊條路

如果玩大男 建議 魚人/薩尼 走輔助
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞