[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(5) 只有殺死敵人,才能不死

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
打排名戰
輸左個邊既MVP應該唔扣星
成日單排比D人黑到仆街

應該係你積分滿左先無扣星
打排名戰
成日單排比D人黑到仆街

佢係話 應該唔扣星 而唔係冇扣星
190分清空 想屌穿台仔老母個閪
打排名戰
成日單排比D人黑到仆街

佢係話 應該唔扣星 而唔係冇扣星

有人掛機唔應該扣星就真
一開場就掛 打都唔洗打
想問問玩法師嘅巴打
盧蜜亞定金鈉比較好用
想問問玩法師嘅巴打
盧蜜亞定金鈉比較好用

老納啦 開大技成隻癲狗咁
卡B1好想死
留名求carry
屌你老母 當左Whatsapp group 自己屋企呀 亂尻咁清人
平時小圈子傾計 ,點撚樣出聲回應呀?自己慢慢小圈子啦,屌你老母
其實清左入唔番
比人踢係入唔返gp
屌你老母 當左Whatsapp group 自己屋企呀 亂尻咁清人
平時小圈子傾計 ,點撚樣出聲回應呀?自己慢慢小圈子啦,屌你老母

你都戇撚鳩 自己唔出聲就話人小圈子,不嬲陸續有人加入又講野架啦,多數有講野既,群主就會set名。自己潛水話人小圈子,不如你返入你老母個西重生投胎啦。
https://chat.whatsapp.com/C4sTwdOtmxgDGpbFK3QWJS

新link

有冇人入唔到

比人踢左入唔番

你都戇撚鳩 有邊個唔係成日r人玩啊?自己唔撚岀聲就怪鳩人小圈子你訓撚醒未 屌你老母24小時淨係講傳說對決好唔撚好啊 入群唔岀聲你入黎托撚咩

其實我想入番群 條link又用唔到

你都戇撚鳩 有邊個唔係成日r人玩啊?自己唔撚岀聲就怪鳩人小圈子你訓撚醒未 屌你老母24小時淨係講傳說對決好唔撚好啊 入群唔岀聲你入黎托撚咩

其實我想入番群 條link又用唔到

介唔介意用fb pm我留電話id 我加返你

https://www.facebook.com/一路向東-242119029460757/

kick錯人好抱歉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞