[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(5) 只有殺死敵人,才能不死

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
有冇戰隊收留?
想問下啲鑽同錢應該點用好?

你睇下樓主第一版先問啦
新手唔敢打排位
新手唔敢打排位

慢慢升上去

石冇所謂
錢買奧義

石冇所謂
錢買奧義

奧義應該買曬3級定 自己砌
Q:金錢同寶石有咩用?
A:記得依隻驚,金錢係永遠重要過寶石,原因係金錢要用嚟買奧義,而你既目標係盡早搵到一隻合適自己既英雄,然後後期儲齊一套3級奧義,用嚟提升你既英雄係場上面既作戰力 ,而且金錢既來源極有限兼有每日有賺取上限;相反寶石只可以用嚟買英,或者其他小道具例如金錢卡、經驗卡,對提升英雄既戰鬥能力無直接效果。有能力既應該課金買英,金幣買奧義。

點解個個都唔睇就問
新手唔敢打排位

慢慢升上去

日日都係打幾場普通場算
但我發現真係好少人玩坦克, 次次等人揀先都係剩番坦克個位
就算pick左先, d人都係唔理有無坦照用佢地自己鐘意ge英, 最後又係我轉番用坦
新手唔敢打排位

慢慢升上去

日日都係打幾場普通場算
但我發現真係好少人玩坦克, 次次等人揀先都係剩番坦克個位
就算pick左先, d人都係唔理有無坦照用佢地自己鐘意ge英, 最後又係我轉番用坦

反而鐘意用魚人,變身

石冇所謂
錢買奧義

奧義應該買曬3級定 自己砌

買哂三級
可以上網參考
有無高手可以建議下愛里出裝 今日買完 試用覺得血好薄 應該撐血定攻
有無高手可以建議下愛里出裝 今日買完 試用覺得血好薄 應該撐血定攻

半坦裝

同我既whatsapp一樣
毒撚無人理
係B C不停上落 灰撚左

同我既whatsapp一樣
毒撚無人理

一陣俾你
係B C不停上落 灰撚左

比啲掙扎!!!
新角大家覺得會唔會勁過堇
呢一兩日開始玩

應該切坦之神

應該切坦之神

岩岩用碎片換左隻臭貨堇返黎
有冇whsapp group?想搵人一齊打雙排
有冇whsapp group?想搵人一齊打雙排

我是用開馬洛斯,普雷塔
新手想問全部Android機玩哩個game都係lag
定係得我嗰部係咁
wtapp grp新link:

https://chat.whatsapp.com/C4sTwdOtmxgDGpbFK3QWJS

之前因為要清走深潛,我冇set到id就多數會清走
好易清錯人 如果冇睇到grp內告示嘅巴打
可以用新link 或者fb page pm我入返grp
當然都歡迎新人加入
最後如果清錯人,真係好抱歉
為咗騰空位置 請多多包涵 只係唔想每次一爆人就開新grp 無限loop咁麻煩大家入新grp

https://www.facebook.com/一路向東-242119029460757/

推post嘅歡迎任quote嚟推 感謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞