[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(5) 只有殺死敵人,才能不死

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
排位果隻天使薇拉;
真係有人玩咩

但佢已經係全驚最多Skin既角

暫時最多係刀鋒,新增埋薇拉就並列第一
排位果隻天使薇拉;
真係有人玩咩

點解海底會有消防員
排位果隻天使薇拉;
真係有人玩咩

點解海底會有消防員

有火山係海入面?
勇呢個角色點睇?
係咪想打上去就要買堇??
岩岩玩既新手,想課隻英黎玩下,聽人講好似話堇同愛里幾好,新手係咪買愛里練好,好似幾萬能咁
Lihkg團仲有冇位
雷到龍威唔打 檢討下
雷到龍威唔打 檢討下

又唔好咁講 我都頹頹地
明明贏左成晚 無啦啦整兩場咁既野
試下打個55波都好呀 經常我未食完buff就爆線
唔洗一定要你單殺到對面 係人地塔底係咁凶對面無用
只會增加你被人gank既成功率

同埋留意下時間 大概咩時候其實對面打野會係邊樹
覺得係附近就唔好亂用保命技 唔係十條命都唔夠你死
雷到龍威唔打 檢討下

又唔好咁講 我都頹頹地
明明贏左成晚 無啦啦整兩場咁既野
試下打個55波都好呀 經常我未食完buff就爆線
唔洗一定要你單殺到對面 係人地塔底係咁凶對面無用
只會增加你被人gank既成功率

同埋留意下時間 大概咩時候其實對面打野會係邊樹
覺得係附近就唔好亂用保命技 唔係十條命都唔夠你死

ok 雖然頭先最尾果場亂玩,但都真係鳩得濟
我會再望下估計下對方打野既位置,
有時推得太前JG嚟咗都唔知,變相又送頭
Lihkg團仲有冇位

想入既加hazzel
幕後團隊
好似就爆
雷到龍威唔打 檢討下

威b嬲嬲了 你地gg
岩岩玩既新手,想課隻英黎玩下,聽人講好似話堇同愛里幾好,新手係咪買愛里練好,好似幾萬能咁

愛里就是爽 課啦
半坦 走得 打得 控得
而家高階常見
勇呢個角色點睇?

想玩Ad既就堇啦(唔計飛龍
有位移始終好d
利申唔識玩AD

愛里就是爽 課啦
半坦 走得 打得 控得
而家高階常見

想問batman如何

愛里就是爽 課啦
半坦 走得 打得 控得
而家高階常見

想問batman如何

上 2-3頁有龍威拍既片
非常值得參考
勇呢個角色點睇?

有位移始終好d
利申唔識玩AD

依家AD沒落左
勇呢個角色點睇?

有位移始終好d
利申唔識玩AD

依家AD沒落左

可以話大男陣戰術彈性比較豐富,跑得快d多d控etc
就ad而言勇其實比堇更強勢,但最好有雙排既坦
10分鐘已經 被人 3:16

LV 每個人差對面3 LV

仲要3線爆撚哂頭2層塔

4個仆街都唔撚投降係咩玩法

真心 習慣 就好

我係諗唔明姐, 究竟佢地係鐘意哂時間定係點

輸到咁我都唔會投,因為好快完場
想課batman玩
想課batman玩

等咩
勇呢個角色點睇?

有位移始終好d
利申唔識玩AD

依家AD沒落左

可以話大男陣戰術彈性比較豐富,跑得快d多d控etc
就ad而言勇其實比堇更強勢,但最好有雙排既坦

冇自保能力
有無人一齊衝rank d台仔好on9 打打下話老師來了之後走場 id: 雞翼魚蛋湯 次次都俾人搖番d星出黎
有無人一齊衝rank d台仔好on9 打打下話老師來了之後走場 id: 雞翼魚蛋湯 次次都俾人搖番d星出黎

要上堂,不了。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞