[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(5) 只有殺死敵人,才能不死

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
邊到買帳安全前幾日比台狗昆左百5蚊

呀,希望無巴打笑你呀

Hi多賢?

Hi多賢?

唔明

買帳
龍威你地打得叫我呀
熱身完畢
熱身完畢

今日休息
熱身完畢

今日休息

ok

你要咩帳 我有好多

冇啊,我都係岩岩玩,打算買一個多英既ACC廢事儲咁耐
買魚人定薩尼好
買魚人定薩尼好

薩尼開大直斬魚人
魚人有盾都冇用
岩岩開始玩左幾日 平時玩開lol多 有冇巴打加好友一齊玩

+++ 《壬生京四郎》

你係咪有ACC多

+++ 《壬生京四郎》

你係咪有ACC多

我就無喇巴打,你問下肥桃寶寶

+++ 《壬生京四郎》

你係咪有ACC多

我就無喇巴打,你問下肥桃寶寶

我係問佢
想main小醜,依家暫時C排only
有無高手教路
wtapp grp新link:

https://chat.whatsapp.com/C4sTwdOtmxgDGpbFK3QWJS

之前因為要清走深潛,我冇set到id就多數會清走
好易清錯人 如果冇睇到grp內告示嘅巴打
可以用新link 或者fb page pm我入返grp
當然都歡迎新人加入
最後如果清錯人,真係好抱歉
為咗騰空位置 請多多包涵 只係唔想每次一爆人就開新grp 無限loop咁麻煩大家入新grp

https://www.facebook.com/一路向東-242119029460757/

推post嘅歡迎任quote嚟推 感謝
有無高手教路

戇鳩系統話我唔知衰乜扣五分,低鳩能
戇鳩系統話我唔知衰乜扣五分,低鳩能

衰太性感
有無高手教路

唔明
開始打下rank 有時撞到d真係唔知乜料既台仔真係想開咪屌佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞