[AN/IOS][MOBA] Garena傳說對決(5) 只有殺死敵人,才能不死

1001 回覆
8 Like 4 Dislike

新仔無知一問 咁算唔算ok

你打排位就知自己玩成點
C 正常普通人都打到

我得11lv 無奧義驚出去俾人秒

咁就睇你會唔會課金買英
金幣奧義
想問一問半坦甲蟲出裝方法同奧義應該點樣配合
有無巴打可以分享下
新手留名學野
依家排位E
https://www.youtube.com/watch?v=kNRBiqYBHHg&feature=youtu.be
整左蝙蝠俠既打野介紹 有興趣玩既可以睇下

大家好我是威哥
已J,Thanks
新手留名學野
依家排位E

睇下巴打啲分享,要上C無難度
新手留名學野
依家排位E

Hi

有無巴打可以分享下

藍野刀 二階
淫蕩鞋
鋼槍
冰袍
德魯伊
冬日

後期有錢多先升滿野刀 德魯換仙靈
新手剛玩,課左蝙蝠俠,想請問一下各位奧義同裝應該點配比較好?
新手剛玩,課左蝙蝠俠,想請問一下各位奧義同裝應該點配比較好?

點解唔追Po?上面已經有
https://www.youtube.com/watch?v=kNRBiqYBHHg&feature=youtu.be&feature=youtu.be
整左蝙蝠俠既打野介紹 有興趣玩既可以睇下

Jed
有無巴打可以分享下

藍野刀 二階
淫蕩鞋
鋼槍
冰袍
德魯伊
冬日

Thank you bro
有無巴打可以分享下

藍野刀 二階
淫蕩鞋
鋼槍
冰袍
德魯伊
冬日

Thank you bro

接技 大技起手蹲草
確定有落單之後
大技 普攻一技普攻二技普攻一技普攻
呢到三秒內打晒就差唔多

又或者對面係蝴蝶既話

我會大技之後馬上接二技 去避佢招二技
情願打少下普攻都唔好俾佢控到你
甲蟲雖然大技cd短 不過都講時機入機
儘量要清楚對面仲有無技控你 再決定點打
[quote][quote]岩岩開始玩左幾日 平時玩開lol多 有冇巴打加好友一齊玩

+++ 《壬生京四郎》

你係咪有ACC多

我就無喇巴打,你問下肥桃寶寶

有啊 但唔多英

可唔可以留TG
我要岩心水果2/3隻就夠,同要金幣

係1~2隻先岩

仲有Suarez suaréz

太太有冇入group

唔太想入whatsapp group sorry

太太有冇入group

入去望住你老公啦 成日溝女呀 又講咸濕野
新手留名學野
依家排位E

Hi

求指教
買左隻狐狸黎爬是否正確
我應該買多隻堇定買奧義先比較好?
利申:暫時淨玩ad

太太有冇入group

入去望住你老公啦 成日溝女呀 又講咸濕野

阿蘇原來咁無節操
又輸一場單排
又輸一場單排

因為你另一半唔係你身邊支持你呀
又輸一場單排

因為你另一半唔係你身邊支持你呀

你既另一半呢

都冇朋友一齊玩
1.Suarez
2.Suárez

加佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞