[國際賽] 利物浦 對 愛華頓

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
見到英撚都覺得陰公 個中場要用Dier+Livemore

dier都OK啦
用livemore真係

軒隊有冇機做到下任隊長

覺得一係軒一係Kane

軒都叫做戴過臂章

dier都OK啦
用livemore真係

軒隊有冇機做到下任隊長

覺得一係軒一係Kane

軒都叫做戴過臂章

一係軒一係cahill
但係cahill副隊個位都比軒攞埋
如果唔換教練既話都應該係軒了

而家既Cahill
比軒或者Kane上位好過

dier都OK啦
用livemore真係

軒隊有冇機做到下任隊長

覺得一係軒一係Kane

軒都叫做戴過臂章

一係軒一係cahill

而家既Cahill

睇下邊個做到必然正選

dier都OK啦
用livemore真係

軒隊有冇機做到下任隊長

覺得一係軒一係Kane

軒都叫做戴過臂章

一係軒一係cahill

而家既Cahill

睇下邊個做到必然正選

軒都27啦, KANE先22定23, 兩代隊長

dier都OK啦
用livemore真係

軒隊有冇機做到下任隊長

覺得一係軒一係Kane

軒都叫做戴過臂章

一係軒一係cahill

而家既Cahill

睇下邊個做到必然正選

軒原來咁老

dier都OK啦
用livemore真係

軒隊有冇機做到下任隊長

覺得一係軒一係Kane

軒都叫做戴過臂章

一係軒一係cahill

而家既Cahill

睇下邊個做到必然正選

軒原來咁老

好多高登仔同軒同期
軒可否不要老, 回到21, 再來一次
時日太快 無知的軒巨一晚長大
請珍惜軒隊
一路覺得軒24
一路覺得軒24

記憶仍停留在13/14那季
熱刺一線隊中大多數關鍵成員目前的週薪在6萬至7.5萬鎊之間,而簡尼、洛里斯、迪比利和艾歷臣都在球隊的頂薪球員之列。

點解熱刺可以比咁少錢都留得住球員
熱刺一線隊中大多數關鍵成員目前的週薪在6萬至7.5萬鎊之間,而簡尼、洛里斯、迪比利和艾歷臣都在球隊的頂薪球員之列。

有歐冠囉

有歐冠踢囉

留到就唔會冇左魔笛同馬嬲啦

講心唔講金

咁利記快D出手買kane啦

kane邊會咁輕易走 話哂人地自家青訓

你隊波又唔係巴皇拜

咁不如買埋heaton
Divock Origi is considering his future at Liverpool Football Club. #lfc (Paul Joyce)

Origi is frustrated by his lack of playing time & has struggled for a run with Klopp preferring Firmino, Coutinho & Mané. (Paul Joyce)

Liverpool will consider buying a striker in the summer with Daniel Sturridge expected to leave. #lfc (Paul Joyce)

熱刺都唔好意思強留呢兩件worldclass啦

kane邊會咁輕易走 話哂人地自家青訓

你隊波又唔係巴皇拜

又唔算自家青訓既
不過而家真係熱刺Icon
除非自己想走啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞