[國際賽] 利物浦 對 愛華頓

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
唉贏唔到鏝 冇前四了

點解到呢一刻仲有人諗前4
個主動權都冇

點解唔諗

其實有主導權
之後全勝一定可以前四

冇左啦而家要睇獌頭喇
獌全勝會壓住利

獌要對軌鏝阿熱
仲要作客
我真係唔撚信可以全勝

唔洗全勝
我地全敗就搞掂
呢場我覺得老母打得最好,唔知有無人同意

agger mather and can

Can好fit,希望迷軒黨都要認同

臭閪 can 領先緊再過半場腳都斬撚跛佢
山狗原來傷埋

阿記今年無前4都得

圖已cap
Iago Aspas has now scored 15 #LaLiga goals this season, more than:

Antoine Griezmann (14)
Karim Benzema (8)
Neymar (8)

Incredible season.

laughing gor
賣左呢堆佢
Lucas
Joe Gomez
史獨
三個龍其中一個
卡拉雲
沙高
馬高域
古積

點解一定要賣
賣左 d 錢你袋架
賣左呢堆佢
Lucas
Joe Gomez
史獨
三個龍其中一個
卡拉雲
沙高
馬高域
古積

有一半都可以留低,唔夠人用仲賣咁多一隊既人

買返D人咪得囉

天下領隊出連登
幾時一齊打fifa?

好詩~~好詩
人地獌狗個邊已經諗緊作客熱刺最城阿記要拎兩場 主場要和埋阿轟
賣左呢堆佢
Lucas
Joe Gomez
史獨
三個龍其中一個
卡拉雲
沙高
馬高域
古積

點解一定要賣
賣左 d 錢你袋架

on9人都唔夠仲賣

哥 : 對住你我濕撚晒
賣左呢堆佢
Lucas
Joe Gomez
史獨
三個龍其中一個
卡拉雲
沙高
馬高域
古積

點解一定要賣
賣左 d 錢你袋架

on9人都唔夠仲賣

睇黎下季唔止後備係青訓 連正選都會係青訓
Iago Aspas has now scored 15 #LaLiga goals this season, more than:

Neymar (8)

唔賣垃圾

Neymar (8)

唔賣垃圾

好似連續兩年過雙?
黎m
琴日好多球反擊比文尼妹到變返陣地

最近少左屈速

尋晚有幾球輸幾個身位都爆贏對面

佢要爆 英超邊有左閘夠佢跑
問題係佢琴晚d決定錯晒 成日hold住唔知等咩春

我覺得佢唔夠氣 有下單刀射腳就唔想爆
黎m

m字額

其實呢個係做乜事
尋晚睇到都r曬頭

等左好耐 完全唔知做乜9

冇吹 foul
哥狗想衝去投訴
高普用 hi5 擋撚住佢
人地獌狗個邊已經諗緊作客熱刺最城阿記要拎兩場 主場要和埋阿轟

擅抖吧

最近少左屈速

其實文尼尋晚都好勤力
而且呢兩場狀態真係麻麻

最近少左屈速

其實文尼尋晚都好勤力
而且呢兩場狀態真係麻麻

中線偷左兩次波
一次爆入禁區
一次臨完場已經冇力爆

最近少左屈速

其實文尼尋晚都好勤力
而且呢兩場狀態真係麻麻

仆街拎住個波思考人生 唔講我以為巴神仲踢緊利
唉la子入埋前四就穩陣

岩岩踢完d弱隊,仲有一哥
其他果d都強隊 實失分
Liverpool's non-internationals will fly out with Klopp to Tenerife tomorrow for a training camp. #lfc

又去踩單車
Liverpool's non-internationals will fly out with Klopp to Tenerife tomorrow for a training camp. #lfc

又去踩單車

又去西班牙嘆世界

又去踩單車

又去西班牙嘆世界

跟住番黎輸波

擅抖吧

睇嚟都係獌後上前四
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞