[國際賽] 利物浦 對 愛華頓

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
人地獌狗個邊已經諗緊作客熱刺最城阿記要拎兩場 主場要和埋阿轟

擅抖吧

睇嚟都係獌後上前四

佢地拎歐霸入uefa好似易D喎
人地獌狗個邊已經諗緊作客熱刺最城阿記要拎兩場 主場要和埋阿轟

擅抖吧

睇嚟都係獌後上前四

佢地拎歐霸入uefa好似易D喎

最聊表示拎霸再拎第四
等你班猁狗返反去老母個西到
Liverpool's non-internationals will fly out with Klopp to Tenerife tomorrow for a training camp. #lfc

又去踩單車

又去西班牙嘆世界

跟住番黎輸波

劇本
由傳買個下瘋狂比球迷屌
到依家落差好大
佢先係高普best signing 眼光好

當初以為又J數據中場入十幾粒先買
仲要已經25歲, 降班隊成員
點知愈踢愈對辦

老母一直問題係太保守. 埋門個下信心唔夠.
由傳買個下瘋狂比球迷屌
到依家落差好大

點知愈踢愈對辦

屌那星琴晚睇完先知老母咁扭得
佢禁區通渠嗰下yaya紅得+12m啦
由傳買個下瘋狂比球迷屌
到依家落差好大

點知愈踢愈對辦

射門技術唔好, 但佢做到個波入禁區, 呢下好
阿仙奴上場作客西布朗時,球場上空有兩架飛機帶兩條橫額在上空飛過,一條支持雲格,一條反雲格。當日負責駕駛「撐雲」飛機的機師透露,原來發起撐雲Banner的組織是來自香港!

據當日有份駕駛「撐雲」飛機的機師指,Banner是由一群來自香港的支持者合資,是在對西布朗當天賽場上空的第二條Banner。

第一條是由反雲的英國球迷在Crowdfunding 眾籌後租用飛機掛上Banner示威。

「集資展示 [behind the #RespectAW banner] 的球迷來自香港,他們希望大家知道香港有一班撐雲格的球迷。

「當日任務十分困難,因為他們住在不同地方 ,我要理解任務的危險性和天氣情況。我明白要籌得資金十分困難,所以他們期望總會高。」

佢地話撐雲爺爺條BANNER係同怡和集團有關
https://youtu.be/8y2q6VUOzrQ

Wijnaldum vs Man City
由傳買個下瘋狂比球迷屌
到依家落差好大

點知愈踢愈對辦

睇唔出基本功幾好
由傳買個下瘋狂比球迷屌
到依家落差好大

點知愈踢愈對辦

睇唔出基本功幾好

而家佢可以鞭撚死當時呢度大部分人
由傳買個下瘋狂比球迷屌
到依家落差好大

點知愈踢愈對辦

睇唔出基本功幾好

can直頭鞭到發發聲
由傳買個下瘋狂比球迷屌
到依家落差好大

點知愈踢愈對辦

睇唔出基本功幾好

can直頭鞭到發發聲

佢兩個琴日一上一落互補
幾好睇
由傳買個下瘋狂比球迷屌
到依家落差好大

點知愈踢愈對辦

睇唔出基本功幾好

can直頭鞭到發發聲

佢兩個琴日一上一落互補
幾好睇

can比人笑足大半季終於有得笑翻人
lm
由傳買個下瘋狂比球迷屌
到依家落差好大

點知愈踢愈對辦

睇唔出基本功幾好

can直頭鞭到發發聲

佢兩個琴日一上一落互補
幾好睇

每個post都應該貼番佢個鏟草wallpaper / 點頭gif
型撚到
由傳買個下瘋狂比球迷屌
到依家落差好大

點知愈踢愈對辦

睇唔出基本功幾好

can直頭鞭到發發聲

佢兩個琴日一上一落互補
幾好睇

每個post都應該貼番佢個鏟草wallpaper / 點頭gif
型撚到

lord can

睇唔出基本功幾好

can直頭鞭到發發聲

佢兩個琴日一上一落互補
幾好睇

型撚到

琴晚啲鏟波

睇唔出基本功幾好

can直頭鞭到發發聲

佢兩個琴日一上一落互補
幾好睇

型撚到

琴晚啲鏟波

佢係咪D task簡單 D 就表現得好D..對車果場又係

睇唔出基本功幾好

can直頭鞭到發發聲

佢兩個琴日一上一落互補
幾好睇

型撚到

琴晚啲鏟波

唔扮球王未正常d囉

睇唔出基本功幾好

can直頭鞭到發發聲

佢兩個琴日一上一落互補
幾好睇

型撚到

琴晚啲鏟波

唔扮球王未正常d囉

一直都講緊佢打防中冇問題直頭係好果種
係季中學廢中學雲膠咁防中料打b2b咪出事
由傳買個下瘋狂比球迷屌
到依家落差好大

點知愈踢愈對辦

睇唔出基本功幾好

印像中佢以前踢邊 所以唔多唔少都有盤扭技巧

睇唔出基本功幾好

can直頭鞭到發發聲

佢兩個琴日一上一落互補
幾好睇

型撚到

琴晚啲鏟波

Newcastle fans in July: "Can't believe how we robbed Liverpool of £25m for Wijnaldum"

Liverpool fans in March:
Roberto Firmino vs Man City

76% passing
2 chances created
4 shots
3 take-ons
3 tackles
7 headed duels
3 clearances
1 block

Busy 😳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞