[國際賽] 利物浦 對 愛華頓

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
He said: “After the game Adam immediately said to me sorry, and I thought ‘why?’

“Now I know why he thought he had to say sorry but he doesn’t have to because his performance today was outstanding again.

“Obviously he is one of the best, if not the best, player technical wise I’ve ever worked with. If he can’t (score), then I thought because he had worked so hard before.
LALALA BIG MISS 個球老母輕輕又JIP過去比費奴...真係好有功架...
老母同文尼今季真係買得好, 老母越打越好....入左禁區之後攻擊又多一飯.

同埋想講KDB...不嬲都好鐘意佢, 傳中波真係有今生冇來世....
比人入個球佢出個位真係得果個位先入...咁都放到落去..好堅....
同埋傳中比阿古路果球又係靚!
如果自己爭氣 都有前四

之後基本上無強隊(但利最怕)
連護級隊都唔多

其他前四對手仲一堆 互踢
LALALA BIG MISS 個球老母輕輕又JIP過去比費奴...真係好有功架...
老母同文尼今季真係買得好, 老母越打越好....入左禁區之後攻擊又多一飯.

同埋想講KDB...不嬲都好鐘意佢, 傳中波真係有今生冇來世....
比人入個球佢出個位真係得果個位先入...咁都放到落去..好堅....
同埋傳中比阿古路果球又係靚!

老母琴日打得好生
相比lalala個球
費明奴個下半單刀鳩射真係想打爆個mon

下,個下射有乜問題......
He said: “After the game Adam immediately said to me sorry, and I thought ‘why?’

“Now I know why he thought he had to say sorry but he doesn’t have to because his performance today was outstanding again.

“Obviously he is one of the best, if not the best, player technical wise I’ve ever worked with. If he can’t (score), then I thought because he had worked so hard before.

lalala左右腳互搓轉向真係幾有用

其實呢個係做乜事
尋晚睇到都r曬頭

等左好耐 完全唔知做乜9

mignolet
clyne
matip
klavan
milner
can
lomo
lalala
coutinho
firmino
mane
henderson
lucas
taa
lovren
moreno
karius
sakho
grujic
下略38個
再買多4,5個球員就開得波

岩牙
見到lalala講sorry 我已經有dd心酸

要搵人做戰犯真係唔到拉蘭拿 場場都同你跑13KM...

真係好有球味 同古治一樣, 不過技術好好多當然...

費奴條契弟快攻個球唔傳中 心唸
如果自己爭氣 都有前四

連護級隊都唔多

咁即係之後全部都係強隊呀
見到lalala講sorry 我已經有dd心酸

要搵人做戰犯真係唔到拉蘭拿 場場都同你跑13KM...

真係好有球味 同古治一樣, 不過技術好好多當然...

費奴條契弟快攻個球唔傳中 心唸

果球對佢黎講好難傳啦
第一下唔交, 第二下stones已經包番去lalala條線
到時交失左又係屌柒佢交得差
如果自己爭氣 都有前四

連護級隊都唔多

由傳買個下瘋狂比球迷屌
到依家落差好大
佢先係高普best signing 眼光好
BREAKING: Arsenal have approached Thomas Tuchel to succeed Arsene Wenger [BILD]

係既阿記應該…

沉輪了

利申迷雲
雖然改變係遲早既事
但都唔係搵呢件下話…

19隊都迷雲

無睇德甲, 杜曹教多毛教成點

廢物

好過雲加
利狗準備九場不勝
如果自己爭氣 都有前四

連護級隊都唔多

一隊WBA都夠玩謝你
仲有大Sam晶宮同米堡都護緊級
如果自己爭氣 都有前四

連護級隊都唔多

一隊WBA都夠玩謝你
仲有大Sam晶宮同米堡都護緊級

最驚西布朗同修咸頓
阿仙奴最後三輪分別打 熱>曼>愛
頭四分分鐘最後幾輪先知
由傳買個下瘋狂比球迷屌
到依家落差好大

個陣仲諗點解唔買施素高
由傳買個下瘋狂比球迷屌
到依家落差好大

當初以為又J數據中場入十幾粒先買
仲要已經25歲, 降班隊成員
點知愈踢愈對辦
阿仙奴最後三輪分別打 熱>曼>愛
頭四分分鐘最後幾輪先知

其實阿記我又覺得佢開返前四mode就冇得輸
由傳買個下瘋狂比球迷屌
到依家落差好大

個陣仲諗點解唔買施素高

貴10M, 不了
由傳買個下瘋狂比球迷屌
到依家落差好大

個陣仲諗點解唔買施素高

好多人瘋狂屌係降級隊買人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞