[國際賽] 利物浦 對 愛華頓

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
一直都冇放棄過can子 佢唯一問題都係無腦咋 同張伯倫一樣 肯接受治療會好勁
由傳買個下瘋狂比球迷屌
到依家落差好大
佢先係高普best signing 眼光好

當初以為又J數據中場入十幾粒先買
仲要已經25歲, 降班隊成員
點知愈踢愈對辦

老母一直問題係太保守. 埋門個下信心唔夠.

射門技術唔好, 但佢做到個波入禁區, 呢下好

我覺得佢係box ge位置感 走位都好 成日搶到點
BREAKING: Liverpool winger Harry Wilson called up to the senior Wales squad, joining Ben Woodburn.
NEW: Liverpool latest club linked with summer move for Burnley centre-back Michael Keane
奧歷治都好頹....

得返十幾分鐘先出
仲擺佢落古仔個位
仲想佢有咩表現

同埋佢都傷傷地 冇咩操練
Happy birthday, @Torres! 🎉

33了
NEW: Liverpool latest club linked with summer move for Burnley centre-back Michael Keane

曼聯青訓
好gay

踢過獌

33了

黃紙
奧歷治都好頹....

得返十幾分鐘先出
仲擺佢落古仔個位
仲想佢有咩表現

同埋佢都傷傷地 冇咩操練

希望佢快D搵番D態
KDB真係好好J
KDB真係好好J

黎利都冇位出佢啦
韋拿老母勁撚到
can 個心態問題是好大
無腦是一樣野

條友好明顯打強敵(比較少)伏
好像樣死普巴 呢2場 打阿曼

擺明就比較著緊
平時就唔當人一回事
can 個心態問題是好大
無腦是一樣野

條友好明顯打強敵(比較少)伏
好像樣死普巴 呢2場 打阿曼

擺明就比較著緊
平時就唔當人一回事

未又係面對面交失
韋拿老母勁撚到

今場打得好生 好靈活

33了

黃紙

食屎啦垃圾
韋拿老母勁撚到

今場打得好生 好靈活

好好身位 護波好
BREAKING: Liverpool winger Harry Wilson called up to the senior Wales squad, joining Ben Woodburn.

Wales Squad v Republic of Ireland

Wayne HENNESSEY, Danny WARD, Owain Fôn WILLIAMS, Ashley WILLIAMS, Chris GUNTER, Neil TAYLOR, James COLLINS, Joe WALSH, Shaun MACDONALD, Ben DAVIES, James CHESTER, Joe ALLEN, Aaron RAMSEY, Andy KING, Joe LEDLEY, Jazz RICHARDS, Dave EDWARDS, Gareth BALE, Sam VOKES, Harry WILSON, Tom BRADSHAW, Ben WOODBURN, Hal ROBSON-KANU
http://www.faw.cymru/en/news/latest-news-wales-v-republic-ireland/?back=/en/news/&pos=1
其實燒山下季係咪應該要外借去d英超隊

再係u23屈人機都唔係辦法
其實燒山下季係咪應該要外借去d英超隊

再係u23屈人機都唔係辦法

打英超唔夠班,最大可能去英冠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞