懷疑何妖改變策略請鬼妹做撕紙狗,點知遇到天敵普通話大媽

703 回覆
2557 Like 10 Dislike
屌我老毛
up
個大媽除左講普通話仲講好似講俄文咁
但佢件藍衫好難唔聯想係福建幫啲人
係咪上海人 啲普通話似上海口音
其實唔係俄羅斯人。。。 識俄文既人英文口音勁怪 利申有網上同俄羅斯 講過野 唔係咁正宗... 我覺得似美國人/英國人(我分唔出英美 但個口音好正宗 一聽都知由細講都大果種 不過我覺得似美國 因為英國口音比較保守 冇咁浮誇)
唔似大愛囉,1.有為所欲為Tee 一定係收買既
2.咁啱次次都在場都關你事
3. 佢都講,佢話覺得safety 緊要過freedom 係有傾向通老屈既說話
令到唔safety 係示威者做出黎?

撕得紙都一定收錢,唔係收錢既最多行過diu 兩句成機拎正牌屌人發洩下咁啫
youtube仲有個我好撚憎嘅nathan rich
又係擺明收支共錢嘅高級五毛 真係由個樣睇得出有幾賤
已經一早比人起埋底 有前科嘅美國 神奇地可以移居支共又撈得起
隔離post好似話係美國人
大媽,香港歡迎你
有無passport 原圖?
屌 真
笑咗
估唔到大媽反而幫我地
大媽connected
我認得呢個阿姐
之前都係太子見到佢 個打扮成個大陸阿姐咁 墨鏡銀色涼鞋閃令令嘅衫講野有鄉音 一路行一路係咁大叫「冼臭hei」(死臭系)我以為佢屌示威者就冇理佢啦 點知佢下句就嗌「洗嘿警」(死黑警)
大家聽到鄉音唔好屌住先
但老實講,人地係講道理,起碼理性對話
我地有權痴,人地都有權撕
撕完再痴架姐
俄羅斯人既英文大家上網查都查到 係聽落去你會o嘴果種 同你聽日本人口音一樣聽唔慣果種感覺
大大本USA passport點解係希臘人...
好大衝擊
拎US Passport,但名似俄羅斯人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞