懷疑何妖改變策略請鬼妹做撕紙狗,點知遇到天敵普通話大媽

703 回覆
2557 Like 10 Dislike
俄羅斯d女好鐘意走去中國生活

呢d 臭雞見一獲屌一獲就ok

扮L曬鬼妹收皮啦
我愛大媽
明眼人睇個樣都知似雞 似Junkies Hookers
外國勢力
https://www.facebook.com/applejanzz/videos/10220437417787175/

沙田打狗嘅係警察扮
齋打唔救人
仲有兩支警棍係身
下下打落腰包度
係做比傳媒睇 嫁禍示威者
唔係救人
鬼婆都喜歡奶共狗屎眼,真係難明
或者佢老公係美藉大陸佬呢
無fc 只係小弟估估吓......
可能係藍絲d外國新抱
媽!我好亂呀
扮支那野蠻人 講蝗語
技能get
去新疆做slave啦, safety more important than freedom嘛
你地話個鬼妹似唔似呢個電影既女主角呀?
https://movie.yahoo-leisure.hk/movie/details/46095-Anna
Anna
《Anna》電影預告
播放預告片導演 :洛比桑演員 :薩莎露絲, 路克伊雲斯, 施利安梅菲, 海倫美蘭片長 :1小時59分級別 :IIB 級語言 :英語及俄語 (中英文字幕)上映 :5.9.2019 (公映)
故事簡介
超模一樣的神秘女子Anna殺入巴黎餐廳剿滅黑道,一邊大開殺戒一邊避開監控,殺人不留證據,連警方也束手無策。擁有多重身份的她是地上最強刺客,遊走黑白兩道之間懲戒暴徒,但她身負一個重大秘密,足以釋放最強殺傷力.....性感女神薩莎露絲 、金像影后海倫美蘭、兩大型男:《狂野時速》路克伊雲斯、《潛行凶間》 施利安梅菲諜網交鋒,引爆連場激戰!
天使
可能係d東歐鬼妹本身過黎接客
咪又係為錢
幾秒內搵到你,幾撚Safety
24小時俾武警望住,一定好撚安全
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞