懷疑何妖改變策略請鬼妹做撕紙狗,點知遇到天敵普通話大媽

703 回覆
2557 Like 10 Dislike
呢個係嗰個鬼妹?屌你又mit又harvard law school都做撕紙狗,真係美國之恥
推到美國睇到
自己睇多一次
左膠唔會走去撕紙啦
原來係垃圾野
最方便快捷lor,直接大聲屌鳩你
有班膠諗住"輸出"革命
人哋放上Twitter好好睇睇
誰不知原來有外藉5毛
點知?
大媽
NVM then
From her accent
有d鬼仔鬼妹都周圍乞食啦, 何況呢d情況
拍佢片, 等佢同鄉笑佢on9 仲好啦
同呢啲冷有道德高地﹑冷以為自己西人知得多過本地人既 虛偽左膠西, 真係得大媽先搞得掂 I don't know engrish手足 都好妙。
撕都唔係大問題
問題係大佬你着嗰件tee...
I have a question. Do you know Junius Ho?
發現黑警一個策略!希望俾到意見!
https://lih.kg/1588311
希望唔好炒車
鬼妹點搵呢件藍絲衫返黎
算唔算係假學歷?
佢根本上就唔係乜嘢 Harvard 大學畢業,只不過係喺香港嘅一個叫 Program On Negotiation Global 嘅 Masterclass 上過啲短期課程,完咗課程攞一張 cert 咁嘅嘢,係唔係真係 Harvard Law School 我都有懷疑,因為個 logo 唔多同。

https://www.chinaedugrp.com/exe_neg.html
咩學歷都無關係
最緊要撕紙呢個行為係on9
唔尊重表達自由
可能係深圳生活太耐, 又或者呢個運動影響更佢利益
anyway, 都係post佢上reddit, 睇下有無同鄉起佢底仲好
仲有大陸啲 content farm 認證,
好明顯係幫共狗做嘢嘅垃圾鬼妹:

https://kknews.cc/news/6p3lb4p.html
過去,現在,我們能做什麼?

咁鍾意發中国梦就滾回去中国啦屌...
大媽
愛你呀
書法寫殘體真係極on9
鍾意中國文化喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞