懷疑何妖改變策略請鬼妹做撕紙狗,點知遇到天敵普通話大媽

703 回覆
2557 Like 10 Dislike
覺唔覺我地發夢個時,仲差一種職業未開發?
https://lih.kg/1588126

希望大家可以入黎一齊討論下
巴/絲打 圖一字眼好似轉下佢好D
we called popo
but the victim was arrested , the perpetrator wasn't
we left
but the isolated protester was assaulted
we have no choice but to defend ourselves
睇片唔似咁老
不過乜鳩master class得果兩三日summer camp咁又唔係degree program招搖撞騙
呢個世界充滿牛鬼蛇神,有錢就得
小心
Nadia在中国虽然是一个外国人,但是她的举动更像是一个热爱我们祖国的中国人。她把她对中国的爱融入到了她的身体的,她的血液里。她用她的行动告诉我们,她为什么会选择中国,为什么会有中国梦。看得我热血沸腾,以前我从来都不知道一个人的力量是如此之大,可以行遍那么多个国家,可以影响这么多的人···

邊係左膠
根本就係藍絲一樣講既野
唔好整亂香港,唔好阻我搵食
你爭取咩關我撚事
一定係美國口音
利申 美國讀書
啲文宣紙有幾唔safe 呀?
10月1日 全港路祭習近平
https://lih.kg/1588351
咁佢又奇怪 點解唔移民黎中國?
又拎住美國passport 做乜?
西又賣
腦又賣

賤過蓄生
鬼佬好似好難入中國籍 之前youtube有個居中鬼佬話火車票都要中國籍老婆
我見過鬼佬藍絲 係poly 係中山住咗六年
深圳大學教書變鬼妹藍絲唔出奇
Blowed up you mind
係喎
Sd比Marco Rubio
屌你重睇啦
個鬼妹我係 #protesttoo 個集會遇過,本住國際文宣點都要做嘅初心,被逼同佢講左20分鐘野,結論:佢精神唔多正常 真心
Good try bro
嗰鬼婆話佢可以講中文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞