懷疑何妖改變策略請鬼妹做撕紙狗,點知遇到天敵普通話大媽

703 回覆
2557 Like 10 Dislike
屌 咁都俾你諗到
又係喔 請外國勢力
分分鐘係幾倍人工
大媽為自己份工發聲
btw 多謝大媽
"Remember, No Russian"
和理非升級提議,認同嘅入嚟推下
地方的P牌需要大家推一推

地區遊行再進化嘅可能性?
https://lih.kg/1588336
有啲左膠美國人,走去中國搵食,
跟住成日淨係識得屌美國差,話中國好,
唔少喺支那住嘅外國 youtuber 都係呢一類。
我懷疑佢就係呢啲真心膠。
呢類人根本上同藍絲一模一樣,是非不分,
根本唔明白民主自由嘅真義,
一早被人洗晒腦淨係識得亂侵侵,鬧英美帝國主義、殖民主義,
然後覺得中國發展得好,穩定和平。
總之呢啲白人左膠根本上就係冇腦兼好容易收買。
理論嗰part可以skip
哩個大媽次次日日都出來幫手屌狗架
哩區同旺角都好撚多大媽用口音廣東話撚狗
班狗真係對佢地特別客氣既
迫人connect大媽

如果我地有呢啲大媽坐陣
推翻中共不是夢
bitch整高個鼻 企喺度德高地 露個胸出嚟諗住有名有利
但係嗰浸腥味 好攻鼻
陶輝或莊定賢啲親朋戚友?
何君堯身為中國人,卻到處去乞求外國干預中國的內部事務。對於這種人,國務院港澳事務辦公室的發言人已經給予明確的定性,我想他是沒有什麼資格來對中美關係當中的相關問題說三道四的。
無錯,講中哂
https://executive.mit.edu/openenrollment/program/negotiation-for-executives

Two-day course i.e. any joe blow could dish out cash and enroll
搵出黎backup 重要文宣證據
有人起個鬼妹底嗎?應該會好精彩。
又話c1貼十萬,唔好c到將自己變成野獸
We are people🙏
大家小心

隨便撕,撕一貼百,要感謝對手幫手清理過時文宣
起到底喇
咁點樣可以幫佢出名?
btw 係唔係 收錢鬼妹 vs 愛國人士 自己人打自己人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞