懷疑何妖改變策略請鬼妹做撕紙狗,點知遇到天敵普通話大媽

703 回覆
2557 Like 10 Dislike
今次真係我愛大媽不愛鬼妹
少左玩樂器「環遊世界」收入
黑社會派佢攞維穩費回水
何妖通番賣國,呢個一定係洋鬼子女間諜,即刻送返我屋企嚴刑拷問
證明真係唔應該用膚色同出身評價一個人
其實而今香港越來越似天安門
吸咗越來越多嘅反共海外暨大陸華人支持我哋海外暨本地港人
個雪球越轆越大你都咪話支共唔驚
香港警隊刻意巧以警權,以權謀私慾!
香港警隊已任性為所欲為,串聯黑社會為非作歹傷害民眾,並蓄意巧用警權同妖言惑眾,務求達其目的能:
巧用警權…無所不用其極…達到…
香港警隊中“擁權群體”能隻手遮天!
大媽好正
不嬲戰鬥力最強,黑警都要忌佢地3分
點解有成千個like都冇人做英文文宣講黑警亂拉人並襲擊啊婆啊?嗰啊婆有冇事?嗰靚仔放番未?冇人理嘅?

https://youtu.be/gh1y_YHEskQ

(有圖)太子防暴無差別拉黑衫少年,有個啊婆擋住,好似話:乖孫來㗎,跟住被警察推落地,最後少年被捕
https://lih.kg/1588155

贏緊
唔撚係掛
鳥都死了 🐦
就係。幾日新聞都話佢係三個候選人入面呼聲最高
唯有同自己講佢幫侵連任
咁唯有期望侵侵成功連任㕸..
笑撚死
馬伕雞啦
美國人都奶共? 放上twitter
佢執垃圾桶上面d垃圾 例如有舊紙巾係垃圾桶上面 佢執黎擺落佢個膠袋度 跟住屌手足亂拋垃圾
佢喺LinkedIn 讚人鏈有創意,係和平示威:
❤️ Hong Kong 🇭🇰 What the news shows of the creative human chain peace protest...

♥️ 🇭🇰 HK Peace Protest Human Chain ended exactly at 21:00... no violence! Well done! Well organized! 😊

同埋睇佢post 既其他野,佢應該真係好似你咁講傻傻地,啲思想係有啲問題,總之就奇奇怪怪咁
唔好咁啦
見過好多有口音既姨姨係黃絲
之前遇到有個好擔心咁叫我快啲走
話啲差佬冇性架!
所以就算係大媽 有一樣價格觀 都可以係真香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞