懷疑何妖改變策略請鬼妹做撕紙狗,點知遇到天敵普通話大媽

703 回覆
2557 Like 10 Dislike
咩人種都有人奶共架算啦
laughed
我係現場當時,個死鬼妹文塞到仆街手足都好勁,好落力同佢解釋,英文有限公司又好,講到好流利都好,冇因為係鬼妹就任佢撕,而同佢落力辯論,真心要讚你地 完全體現左民主精神

佢就係咁話「Safety is more than freedom , do you agree?」

On撚9 安全同自由有抵觸架咩?Why not both ?
懷疑係街邊所謂要旅行經費個d坐地下嘅鬼妹比何妖請佢去斯
What is your opinion on Tiananmen Square Massacre /Cultural revolution / Uyghurs concentration camp?
Hey, there is a place called 新屋嶺, where police would lock you up inside. Perfectly safe for you, just no freedom, you wanna go?
有好多鬼學完普通話, 就扮乜曬愛中國. 想嘔, 嘔到佢成身五顏六色.
昨天有個兄弟玩淋油漆, 千期唔好學.

.
仲要係冇內容既普通話完勝有內容既英文
然後我條氣係好撚順 心好撚涼
Auntie霸氣
對大媽要改觀了
揸下波
奶共狗死全家
大媽好波
呢隻俄雞比你都唔好食啦
How much ccp paid you? We pay double
睇上面圖 鬼妹教深圳大學
同堆expat一樣親共
https://www.facebook.com/applejanzz/videos/10220437417787175/

沙田打狗嘅係警察扮
齋打唔救人
仲有兩支警棍係身
下下打落腰包度
係做比傳媒睇 嫁禍示威者
under communism 撚有safety
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞