召集所有紋身及刺青愛好者11

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
價錢我會睇size同複雜程度, 加埋紋身師名氣
你個case我會覺得1200有d貴
定係1200係佢每次既min charge?
不過最緊要成品滿意, 紋得開心
tattoo呢d野一世, 價錢其實唔係真係咁重要

好想做色,不過自己皮膚上色好差
個N字專登斜左?
要一炮過比?
巴打,隻狗仔係邊度紋?
Black altar tattoo

雖然睇落好靚
但覺得遲吓應該會化開晒
大約紋左幾錢?
8皮野可以買好多靚既器材 可以交到幾多個月租
同佢傾過計大概知佢係對每一個紋身同客人十分認真,好多紋身佢都會記住,又會同我地講點解會咁做、將會點做。

你紋背都有分複雜程度而報價,但可以好放心同你講,搵佢係真係worth to pay。

你真係會Feel 到佢鍾意書法同想做好你身上嘅紋身,好想快啲比佢紋然後做佢打手
左手5000幾,右手5000
不過我紋開可能收平咗我
巴打我唔知佢紋咗幾錢,但我可以同你講佢性價比好高,如果你你鍾意佢嘅風格嘅話可以去馬佢快手到仆街
佢個幅應該7-8000 我一隻全右手佢報價2萬5,然後其他正常好似都報1500/1hr (舊年,未知新價) 但佢真係好抵紋
但你要預咗佢唔會講嘢佢真係可以一上到去一嘢紋六七個鐘,啲唔洗抖嘅位佢真係唔會同你客氣,勁快手到你搞掂
唔該
唔該
你估個價差唔多,1200-1500@1hr,我好似兩隻手都喺紋左4個鐘內,勁快手
下個紋身想試Blacked Out,有冇巴絲紋過
好景24樓黑店?紋身膏開價$350一枝
如果紋啲簡單細圖 你哋會唔會要搵一啲唔係好有經驗但係平啲嘅紋身師?
例如紋一個心心咁樣
因為問咗幾個紋身師價
都差成一半價錢
睇下幾細 同佢平時啲work既針工
不過紋身不嬲都係一分錢一分貨 慎選
我諗大概一至兩cm
我唔係好識得分針工個啲
搞到而家心大心細
唔知你問左咩紋身師啦
咁我講下我平時點睇
可能係佢會紋啲有直線既圖
咁我就會拉大佢啲圖黎望下佢啲線直唔直 行得順唔順
如果係有色既圖就會睇下佢溝既色個啲
少少啦 不過你接受都得既 唔係細睇冇乜野
紋到好撚痛
但係痛到上癮
搞咗兩日仲未紋得哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞