召集所有紋身及刺青愛好者11

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
ching個個靚好多 雖然有人抄 都算欣賞既
個人完全接受唔到師傅用「參考」 「個客要求」
咁樣個個都可以抄番其他師傅圖 改少少就得㗎啦喎?
做師傅都要有底線囉 為咗少少錢 害人一世
德國貨同香港貨既分別
我覺得就算真係客人自帶圖,應該都要問原作者攞返tattoo permit,因為唔係每個人都想自己既作品俾人紋上身,仲要俾返credit人,唔好借啲易就唔講,對其他人好唔公平
紋字簡單嘢,佢地又紋慣紋熟,差唔多啦
Push
東京有無人去紋過
留言個d 請盡量按不推文 比返個位文宣 同 行動post
請問如果想紋花臂,但係可唔可以淨係紋左前臂先,上臂遲d先再紋架 唔知咁樣問會唔會好傻仔
請問三字隻大概做左幾耐?
5,6個鐘啦 計埋最後揀字型

中間有3,4次break

alex好快手 枝針好粗
巴絲們有冇啲紋動漫圖嘅推介呢
其實你想紋既係咩圖黎?
利申我有揾過Emma 紋,通常佢都一定叫你上去傾左先,你真心想約佢先會叫你約日子,果陣都係佢都係叫我返去諗下先都無所謂,果陣Emma同Hugo都有傾過計,佢地唔會接圖都唔上去傾既客ga wor
諗左兩年終於鼓起勇氣前日走左去紋
甩完皮有一層新皮會比其他皮膚反光 你完全康復再決定係咪補色啦
小弟新手 想紋依種style嘅鯨魚係內手臂 暫時睇過好似wangs最啱feel 想問巴絲有冇類似風格tottoo artist推薦

另外無知一問依種風格算唔算black and grey

打算紋手指(第一個紋身)
想知會唔會好痛
同埋之前聽過有人話手指嗰啲會容易褪色係咪真

我之前d post都係推介bran.d

利申:打手
紋身幫我設計完比圖我睇 如果唔啱就再改 但會唔會同預想中有落差 要大執? 依家諗緊個紋身再揾紋身師設計
想知邊間作品 好靚
我起美國幅畫嘅話就係香港漫畫家門小雷嘅作品
原來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞