[秘聞]當世四大天王︰黎郭劉張

1001 回覆
2757 Like 16 Dislike
話要加周潤發,梁朝偉啲人其實知唔知個背境係樂壇

未聽過飛砂風中轉
其實都係將d 戲炒集錦
同以前d 賀年劇咪一鳩樣
不過係轉左故事mode 可以穿多部劇同抄多d 對白咁解
咁既垃圾故都可以講咁耐
而家d 高登仔

係呀係呀

難得有巴打作好故,你條撚樣鬧乜撚野
真係好有金庸feel 令人有想追落去既感覺

會唔會有埋明哥
黃耀明係少林弟子,後期貪戀世俗
叛出少林寺

與劉以達在石頭山上創立達明一派,為開山祖師爺

達明一派亦正亦邪,被後世稱此派為明教

著作有漩渦心經,必須與聖女同練,第一代聖女是彭羊令

上乘武功秘級 石頭記
其實都係將d 戲炒集錦
咁既垃圾故都可以講咁耐
而家d 高登仔

你黎錯地方喇 死番高登OK?
其實都係將d 戲炒集錦
咁既垃圾故都可以講咁耐
而家d 高登仔

其實都係將d 戲炒集錦
咁既垃圾故都可以講咁耐

講撚到炒集錦咁
咁不如指出邊part係抄先啦屌你老母
「唔唔……武陵的鮮炸春卷果然非同凡響,外脆內軟,香辣鮮醇配搭得恰到好處……」楊榕已經在大吃大喝起來。

「榕兒,妳有甚麼意見呀?」謝鋒不耐煩的截停了楊榕對武陵美食的評價。

有冇 "我來縫!"
雖然無時間睇,但似乎幾有創意
留名
其實都係將d 戲炒集錦
咁既垃圾故都可以講咁耐
而家d 高登仔

其實都係將d 戲炒集錦
咁既垃圾故都可以講咁耐

講撚到炒集錦咁
咁不如指出邊part係抄先啦屌你老母

有返人物做集體回憶已經值得睇

記住作者都係普通人..可必用職業作家黎衡量呢?
咁林夕、Y man、林敏聰、潘源良,仲有黃霑,呢d係咪負責打通每個練武之人嘅奇經八脈,定係鑄劍大師?

仲有鄭少秋、尹光、走音派汪明荃
話要加周潤發,梁朝偉啲人其實知唔知個背境係樂壇

未聽過飛砂風中轉

香港只有娛樂圈,沒有樂壇
況且如果係要限死唱歌先計,係咪連謝老四都唔提得?
幾時有西域畫痴陳冠同柏詩楊嬌一眾女俠既春宮畫冊外流於江湖

笑撚死

江湖中人瘋狂傳閱

謝峰慘受情傷

公元204年正月初一,東灜刺客陝卡岐那冒死攜西域畫痴陳冠私密畫冊

一定係移花接木
如果歌,影,視分別代表內,外,輕功可能效果都唔錯
留名
留個名先
Live
幾時有陳冠希 thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞