點解硬係有D和理非關心福建佬個頭多個手足個頭?

348 回覆
830 Like 28 Dislike
心痛福建佬咪認
內文咪:唔好打死福建佬,好撚心痛。
福建佬認真要多謝和理非。其實佢重有命好大程度係因為驚佢香左和理非民意會變。
依個post個樓主唔撚敢覆我重想話我係五毛,依啲典型五毛手法
嗱咁嗰下又真係冇得揀,交比前線決定~~
點解連登有咁多左膠
仲可以追擊返我轉頭
隔離POST差不多3000正評

https://lihkg.com/thread/1572274/page/34
因為文宣wise要呢邊爆對面唔爆lor

其實我同意 第一次都算 到宜家仲阻撚住我哋?
我都幾撚肯定你係冷氣軍師
老野加石屎地
你以為件件廢老都食得起咩
同埋到真係搞出人命你估班黑警仲唔拎晒全街cctv 慢慢搵?
咁你又唔答我?淨係識屈我心痛/五毛?依家明明講緊打殘佢嘅成效遠遠大過直接打死
呢D邏輯真係好勁
打死人一定民意大反彈,唔割𥱊係基於勇武派有道德底線,十個打一個打死人有乜正義可言,唔介意還拖但見好要收......別忘初心,五大訴求,缺一不可!
你都傻
頭一下就爆
關節仲要撳住,又要鬥力
終於冷靜返少少
其實要佢地痛苦D係啱 一諗起新屋嶺個D傷勢圖就...
只不過希望咁多位唔好太在意打唔打頭 有無打頭
去到個D兵荒馬亂嘅情況下 還咗手先再諗啦
始終 手足嘅安危至上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞