點解硬係有D和理非關心福建佬個頭多個手足個頭?

348 回覆
830 Like 28 Dislike
無落過場咪9UP唔洗本
跟唔跟到係一回事,但係你落場之前嘅想法或者點做文宣係另一回事
「一,就咁打死佢,簡直係益左佢,得個幾廿秒痛苦。打斷佢手手腳腳,踢佢春袋,留返佢條命,但生不如死,咁先比佢體驗到我地新屋嶺手足嘅痛
二,為大局,為觀感。
第一點講左,打死佢冇益處,反而比左彈藥對家。而且,打到佢成頭血,影落都唔好睇,而且d血會整左落手足d衫褲同埋皮膚度,手尾長。」

我copy咗第一段,佢唔係鼓勵你地打尻佢,但係建議打邊到好咩
而個Post大部份人都係讚同第一樣野架喎
第二個段我個人有所保留啦,因為我一講荃灣個位手足,老母即刻收聲,亦睇得幾開心
所以其實我都唔係好明
礙事有啲乜撚嘢問題? 只不過係書面少少, 呢個時候你同我捉字蝨戇鳩仔?
香港人係善忘嘅
打撚死對家
肯定發到大一大
之前啲義士更加WFC
見到唔使人搓 就知佢無訓到
因為係福建佬開嘅post
佢唔會覆你,而且依個post已經跌出咗熱門(唔小心幫佢睇埋),佢應該唔會再覆依個post任何嘢
俾我踢爆左係狗開POST,驚死打死藍絲就無藍絲夠膽出黎做野
今晚就放曬風穩陣軍心先
係咁追擊我,CLS
講到好似對家唔會還擊比我地自由選擇點打咁,幾十個人一齊踢春袋,大佬佢個春袋要幾大先可以比咁多人踢?
聽日再慢慢推POST先
繼續關心下手足傷勢
咁手足good night先啦,我都唔再覆呢度啦
佢地以為
幾十人排隊輪住踢,個畫面就好好睇
但又選擇性咁失憶
對於藍絲最震撼既畫面係機場用索帶綁人果幕
根本離地
大家要知道咩叫史提芬周式打架
口講唔好打頭,但同時手腳並用緊
唔好打頭呀
關心福建佬個春袋多啲
幾時踩爆佢
利申和理非
條link就你自己copy
你唔識字?
hi三毛狗
我唔會block柒你架
如果唔係我點幫cdrom屌柒你

915時序文宣拎去用住先!
【文宣】入嚟攞圖!915 大事件時序文宣!快!
https://lih.kg/1572536
人哋合情合理舉晒論點論據畀你你一句話人福建幫當覆咗到底邊個係五毛?如果大家係手足咪唔啱講到啱,係唔撚係都屈人五毛係咪要我用推文回覆你先應
左膠係敵人
我既意思係文宣不如代入下角色,想像下你在場有幾十人混戰緊,你覺得真係”建議”唔好打頭就做到? 我真心答你,一對一打都係見到對方弱點就打
連登最開頭帶領住運動
而家仲落後過班和理非

散水撚 民意撚 失敗撚等等
係連登帶風向帶到一堆正皮

到而家都仲有人覺得勇武巴打為大家犧牲係送頭
當自己真係軍師 得佢識思考咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞