點解硬係有D和理非關心福建佬個頭多個手足個頭?

348 回覆
830 Like 28 Dislike
福建死有餘辜,勇武打咩位都支持
得果幾十秒時間出手
電光火石之間
仲可以揀部份打
唔知仲以為入左街市買豬肉可以慢慢揀
你係警犬定係弱智?你打殘佢同打死佢fucking佬都係咁打手足,入面討論緊嘅係直接打死好處大啲定打殘佢好處大啲。

利申:支持長命百歲百病纏身
係叫你唔洗打頭,打到佢下半身殘廢就得
損左小小
已經心痛到出個POST
仲有2000正評
其實大家係咪好想隻藍屍 原地復活 第日炆刀斬鳩你
咁太子站,依家麻唔麻煩?
新屋嶺麻唔麻煩?
傷頭確實好得快過傷關節,而且關節損傷畫面上無咁有NOISE
咁當然,有時情況係唔容許人地選擇跌傷自己邊度嘅
我建議班和理非下次親自去現場保護福建佬個頭
連登係三毛分化風向撚陣地唔係唔知呀 facebook都黃過呢度啦依家
呢啲黑幫平時打人砍人做得多
咁都同情真係大愛到好撚嘔心
CLS 班仆街斬斷手腳嗰時又唔見心痛
過去D7佢先
班撚樣最叻就係口講唔割 但又話乜柒怕其他人會割 所以唔好點點點
明明就係佢地自己最撚想割 又扮撚哂野
左膠真係成唔到大事
咁你有無反省過點解你乜撚都爭取唔到?
你咁撚得閒為藍絲擔心
你過對家算啦
同埋我就唔明啦,支持打殘佢都係阻膠?

你班連登仔嘅智力到底有幾多?咁易畀樓主依隻盲毛/五毛帶風向?依條樓主一係係弱智仔,睇咗兩個回覆/標題當自己睇晒;一係就五毛帶風向想你哋打死人
手人土
因為春袋同關節可以永久傷
Dllm個頭流曬血啲人又話唔好打死人 根本乜事都冇
阻膠唔撚係和理非喎
我係和理非但打邊都覺得無問題
唔好比我係片到見到打死人就得
關心福建佬個頭,2000正評
關心手足個頭,200正評唔夠
痴撚線公司
佢地成日講話攬炒,但其實根本無真心咁諗
佢地根本無接受過依家係打緊仗
所以咪重係度講論理
負面D睇:阻膠
正面D睇:未放得低包袱既和理非
原因:香港人係6月前不嬲都係提倡世界仔阿/圓滑/SOCIALABLE呢D人做叻仔叻女,佢地職業病發作見到咩人都會講好說話都唔出奇
BTW呢個POST有好多五毛風向撚,請善用起底功能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞