點解硬係有D和理非關心福建佬個頭多個手足個頭?

348 回覆
830 Like 28 Dislike
831死撚左人啦
人地滅左聲炸
互相尊重?咁你有冇尊重下前線
前面已經本埋條命去救香港 你比嘅意見係有機會危害到前線啊

咁鐘意比意見
我比返個意見你 即刻投身前線做你想做嘅野
如果你話你係前線
我比個意見你 即刻去組織一班前線去同你一齊實行
唔知其他人點諗啦 我就覺得打斷手手腳腳或者打殘廢佢係最有用最方便 唔打頭係因為可能會殺死人影響國際民意 同埋感覺上打頭好似佢醫返好又會出黎打人但打殘廢佢就有一種明顯o的嘅後果同威嚇性 佢第時想再打人都未必有能力打 當然啦如果好似721嘅恐怖襲擊就顧唔到咁多有位就打

利申:唔識打交
Push
唔洗你俾意見
你想做就自己做
咪撚係度扮大台
你有咩資格去指揮人?
教人打邊度打邊度
我唔撚屌鳩你都算俾足面你啦
仲係度咬撚住唔放
要唔要面呀?
尊重前線 講完
好撚心你換撚左個名佢啦
首席軍師?你配咩?
開得果幾個POST
唔合你意就廢文洗人地POST
你係咁撚有見地,就自己開個新POST
俾D大志
再唔係就自己落場
成碌柒咁
首席軍師,開得6個帖
記得找埋你條數呀
切柒呀
我諗有無做緊自己知就得,唔需要唱通街嘅

如果我無尊重前線,我一早就屌柒啲人打到啲福建狗爆缸,同埋一直講緊嘅係自保>打關節>打其他位,我真係唔明點危害到前線。
真係,手足俾人打爆打唔見佢地拉鳩住個差佬
啲福建佬少緊幾個頭有乜撚嘢所謂
而家d前線咪做緊囉 咁你仲有乜講 唔小心混亂中踢到一兩下頭 洗唔洗賠罪

你自己有冇做緊就唔洗唱通街 你又知人地冇咁做緊
又咁撚鐘意比意見

見你上面講嘅野就知你係民意撚

我講一次你聽 運動成唔成功 唔係吸引到一班為你拍手嘅人 而係凝聚到一班肯挺身而出嘅人

如果為左d垃圾民意 令前線心灰意冷 場運動就真正完結
唔通有做又要通知你咩
一直都係無大台就由大家互相交流得出一個更好嘅選擇,咁如果建議都畀人屌大家一直唔好建議囉同埋係唔係淨係得前線先可以討論?和理非唔使參與?
認係和理非啦咩

我話你和理非就係冇資格向前線比意見
縱火都終身架WO
民意不嬲都係勝利球迷,你贏就支持你,你輸就反對你

你要吸納新嘅勇武都唔係單憑一兩句文宣或者你直接去爆9啲福建狗嘅頭做到,正如如果唔係咁多警暴,都無可能有咁多人出嚟反對,要吸納新血都要慢慢提升其他人嘅接受能力,一下就跳到去殺狗只會嚇怕咗其他人。今日斷關節,聽日咪可以爆頭囉,何必要急於一時一下子跳過晒所有步驟。正如如果你612就反抗到笠返住啲狗嚟打,我都幾肯定場革命失敗咗。
運動成唔成功 唔係吸引到一班為你拍手嘅人 而係凝聚到一班肯挺身而出嘅人
透徹!
和理非都唔會落手,即係無風險,討論黎把撚?

和理非做返文宣,遊行,課金啦
係度教人打咩位
我無話過我係和理非,不過你覺得係就係。我係覺得和理非係勇武嘅後盾,成場運動,如果無勇武,612已經收咗皮,而如果無和理非,就會好似16魚革咁一樣收皮,兩者明明係互補先係最勁,點解一定要切割依兩者
正宗係拉你又唔係拉佢
但佢又要爭住做大台
有事又縮返入老母個西
同意。我係和理非,但如果我在場一定會踢春袋
老豆搵仔屌鳩果D人就係你呢種人
你什麼也不是呀,因為你根本成場運動都係食花生渣
但,你係冷氣撚,你和理非都唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞