點解硬係有D和理非關心福建佬個頭多個手足個頭?

348 回覆
830 Like 28 Dislike
邊撚個大叫唔好打再推開手足嗰啲梗係要死,但唔該你哋睇清楚人哋講乜再回覆,唔好咁易畀人帶風向
push~~~~
我知,因為知道手足吾會隨便出手,所以可以洽得
同埋機場玩完索帶,咪一樣大把野俾人寫
根本佢地關心民意民意民意多過人命
咁樣個光環先可以大過水泡
打傷左咪拎唔到光環
LIKE嘅都係福建佬
所以一直講緊係做到就做,影唔到又無人嘅就做乜都得,你咁燥做乜?無人硬性規定一定要點點點,同埋你打頭先係打,打關節又係打,關節弱咁多,頭骨係全身最硬,點解唔優先打關節?

當然,如果無得揀嘅話手足就梗係要走先
屌 好撚同意 721班福建幫毫不留情咁樣打人 點解而家打返佢要就住就住
我會掉佢埋去,佢以後一係唔出,一係勇武,會有好𠹌大改變,魚子可教也
自己唔落場,又唔想冒險,仲要係度借頭借路係度管人
如果有人打緊關節我又想打,但又唔打得頭,咁係咪要排隊打 幾十人打緊我想reserve個春袋黎打,咁我應該點申請
係做到就做 咁你就收收皮 咪撚再比意見
今次咪有巴打拉開佢手腳去打囉
打到邊到咪邊到囉 屌你老母
你覺得影響到民意 就死出去做文宣 等其他人覺得係打得好囉
求下你老母咪再高高在上咁比意見前線
前面嘅人已經好大壓力
https://lihkg.com/thread/1572456/page/1
兩名光頭人士打完市民 被黑警放行後 再次當眾毆打記者

左膠呀左膠,你放生敵人,咪害返自己人
條撚樣仲要大大聲屌前線先好野
咁撚無要面
斷手斷腳咪唔會死囉
我提議搵人大力推走啲和你飛無謂再講
1. 我地死咗人,藍絲民意逆撚咗未?
2. 對家未有人死,咁我地係咪就冇畀藍絲老屈抹黑過?
3. 我地一直畀人打,你幫手入對家位未?

如果畀意見到唔得咁個討論區有咩用?係咪有做文宣又要同你報告係咪有份落場去前線又要報告

點解大家互相尊重都咁難?依家講緊嘅係任何人嘅一舉一動都會影響到成場運動嘅成功/失敗。我自問自己嘅參與度都好高,我哋依啲參與度高嘅自然覺得打狗/殺狗/燒狗都無問題,唔代表外國/其他和理非都咁覺得
如果你搵到我有任何一句屌前線我即刻切柒,你條五毛收皮啦,淨係識屈人係福建幫,有無第二句
和理非同左膠都唔識分
都係擔心手足犯誤殺罪。
和理非只會關心自己道德同形象

1.手足被打死打爆頭 = 人地唔啱 我地繼續係高地 感覺良好

2.藍絲被打 = 屌你班勇武破壞我和理非道德形象 咪迫我同你地割蓆呀

結論:和理非on9自私
我係前線
咁你切未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞