點解硬係有D和理非關心福建佬個頭多個手足個頭?

348 回覆
830 Like 28 Dislike
打頭驚死人,個個反射神經留力,其實唔係好傷,無咩手尾,打手腳一定唔會死人,可以安心往死裏打,斷手斷腳手尾長
你認錯人,果D係左膠,唔是和理非
如果殺狗或者殺黑我都無乜感覺,只係所有行動都要一個升溫嘅過程,點解啲狗依家就算濫捕/成班黨衛軍咁都好似無乜人覺得有問題咁,就係佢哋用破窗效應將佢哋嘅行動升級到今時今日嘅階段

佢哋得,其實我哋都得,可以將暴力行為遮蓋住先再隔幾日升一次級,到時就算殺狗都唔會有任何壓力

今日私了已經大把人叫好,大家都開始放低緊心理關口,畀少少時間大家

最後我為我頭先嘅言論鄭重咁同你道歉,對唔住。係我屈鳩咗你五毛,所以你話我冷氣撚我唔會駁你任何嘢,都係嗰句我自己知得啦。對唔住

不過我都係要用不推文回覆,因為我覺得你個標題同一樓會令到其他人誤會原post樓主
我唔係誤會果個樓主
你睇返我一樓講咩
今日大大個手足俾人打到成頭血
點會揀係今晚就急住開個POST叫人唔好打死福建佬?
聽日就即刻有下一個活動啦咩?
叫人唔好打福建佬個頭,都起碼等到下一次活動前一日開呢種POST先係正路,而唔係今晚!
揀係今晚咁急開呢種POST,底個浸個意思得一個:民意!
驚死再打到咁傷就失民意!
我諷刺緊既就係呢樣野。
有咩理由打完仗唔係問候自己手足而係叫人唔好再打到對家咁傷。
明唔明呀?
你地關心既只係民意,只係藍絲,只係中立撚。
我地關心既係同路人,係手足,係勇武,因為無一個就少一個!
呢個就係我同你既分別。
去到今時今日,3個幾月啦,要見既都見曬啦!
要歸邊都歸曬邊啦!
我根本唔撚關意乜撚野民主流失!
場運動輸左,係你地自己揀,你地既然揀得放棄,就唔好怨!
係度成撚日講咩民意轉向,會咁諗既人咪就係你班左膠!
仲係度妄想感動到全香港歸邊,真係痴心妄想呀!!
有一班人叫藍絲,叫黑警,明唔明呀?
扮訓既人係唔會醒呀,條路係你地自己揀架!
我依家先睇得明你想表達嘅嘢,你一樓嗰comment好分化feel,依家連登真係五毛多過人

你講嘅其實都啱,問候手足嘅post都有好多,有一個表揚勇武post有萬幾個正皮,真心唔需要擔心咁多,由69 612 616等等去到今時今日,有邊個唔知前線/勇武付出幾多、有邊個唔知大家都拚咗條命去守護香港、有邊個未試過睇到地鐵噴漆而感動到喊?

你都唔好切割咗勇武同和理非,大家都係香港人,大家都守護緊同一個核心價值,大家都缺一不可。

利申:阻膠同民意撚死全家
至於你點講我我真係無乜所謂,始終係我唔啱先,同埋我自己覺得只要唔好傷及無辜同埋慢慢升級嘅話民意反彈嘅可能性都接近零咁滯
Push
出post叫黑警唔好打頭
唔想你地打死人啫,斷佢手腳我冇咩所謂,但打死人係一件好陰質嘅事
連我呀媽呢d不問世事都話打死班仆街就啱既時候,就知勇武派已經可以放膽去做任何事
垃圾post 咪撚再推
驚美國戰線,cnn
驚美國戰線,cnn已經出咗唔太好既報導
如果有咩閃失,之前既心血會白費
都onL79
同路人手足唔理
係要顧班死廢老
要理都班廢老死左拜山先理佢地啦
我諗手足係想講, 咁快打頭打暈咗, 益咗個FUCK賤佬
依家先知原來我地有5000個勇士(5000正評)
有無睇內容?
push
有啲和理話唔好獅鳥添~~ 比人打唔還拖, 仲去報警接返自己, 真係做唔出 !!

輕輕推一推
哩間野係有個好大嘅福建家族開嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞