點解硬係有D和理非關心福建佬個頭多個手足個頭?

348 回覆
830 Like 28 Dislike
佢個頭唔爆,你個頭就會俾人爆,自己揀啦!
佢地想藍屍斷第二啲睇唔出嘅野多過爆缸
呢D野,左膠又當睇唔到
關和理非乜事 大把和理非手足支持打狗
我唔建議打手腳

更唔建議
直接拉直啲手腳 再一腳反方向向佢手肘同膝蓋踩
再向佢所有手腳關節逆方向扭動 務求給予最大痛楚
既行為絕不可取
如果有幾個手足撳低咗一個福建狗咁一定要打關節先,如果太混亂梗係制服晒先
其實你睇到今晚啲私了片都係制服晒啲福狗,咁打關節同錫春袋有乜問題?

Btw善用不推文,唔好幫隻五毛樓主推post
咁樣畫面就夠靚喇 齊心就事死

嘩,好撚傷呀

西瓜刀都出埋
左膠:我乜都見唔到
屌你個西 現場好撚混亂架
建議建議 我建議你即刻去現場做你講嘅野啊
睇住電視發表偉論

左膠:我乜都見唔到
左膠大愛撚 將你啲關心分啲俾受傷嘅手足好無
我P牌點都推唔到

我唔反對打關節錫春袋,我係覺得連日黎咁多手足比人打到頭破血流,係香港人就快對暴力麻木既情況下,一隻福建狗比人打居然有人開post話畫面唔好睇,我以為我去左平行時空。
佢地要跑既係光環
使唔使寫份cv畀你?控制到個場面點解唔做?我有話如果混亂都要跟?我有話唔保護手足安全咗先?

左膠:嘩,嘴唇損左,都叫左唔好打頭架啦,好撚心痛呀
和理非表示會幫手打埋一份

阻個d叫阻膠
好心你班人就學下藍屍啦 人地幾團結 721話打得好 有咩事咪學下佢地講打得好 佢地都吹我地唔漲呀

請問,咁樣攰得滯坐下又傷左D咩?
咪一樣俾人放上大陸有咁大唱到咁大
同意 今晚前線打得好好,畫面好靚
(利申: 發夢畫面)
阻膠故然要死,但門面工夫都要做足,如果唔係文宣組都麻煩,當然如果無人影到就

同埋人哋原post樓主係理性討論緊打殘比起打死帶嚟嘅正面影響係大好多,人哋根本唔撚係阻膠
屌你 到時真係有人為左打關節 拖慢左hit&run
搞到比人拉 係咪又要比你笑傻仔
有好多野現場做到幾多咪幾多
真心唔洗你比意見 唔好以為得你自己有腦
現場同時發生好多事 而家唔係綁住左佢大把時間玩凌辱

點解左膠唔伸自己個頭出嚟畀fuck建佬打呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞